2777
2789
من یه سریاشودادم این چارلی پادشاه انگلیس بزاره توخزانه اش کسری بودجه داشتن

من دادم با ملکه انگلیش بذارن تابوتش یکم تابوتش به چشم بیاد چی بود آخه خشک و خالی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آمریکایی که اصلا اونا اجنبی ان و حرف زدن با اونا کلا حرامه مرگ بر آمریکا

ای بابا بزار توگروه پنت دارای باحال پیام میزارم ببینم چیکارمیتونم بکنم

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

من دادم با ملکه انگلیش بذارن تابوتش یکم تابوتش به چشم بیاد چی بود آخه خشک و خالی

بی کلاسن واقعا دفعه پیش اومده بود پنت من گفت دسشویی کجاست...وا از سربالکن انجام میدی برسه زمین کود میشه

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

بی کلاسن واقعا دفعه پیش اومده بود پنت من گفت دسشویی کجاست...وا از سربالکن انجام میدی برسه زمین کود م ...

اه آره بابا بی کلاس های عجوز

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از چی باید راضی باشه ادم مثلا؟

ویو داره ک اونم ب خاطر شرایط الودگی چیزی معلوم نیس خیلی وگرنه مثل بقیه خونه هاس

دلش با میهن، جونش با قسمش، و دلِ من با خودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ندارم ولی یبار رفتم یشب موندم هتل 

ببین حاضربودم کلیمو بفروشم رهن یکسالشو بدم نیام ک البته اونم نمیرسید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید