2777
2789

از بس  بچه های طفل معصوم توی حموم ورز داده میشدن ممکن بود به حالت جمود نعشی در بیان از ضعف🫠🥲🤭😂  این بوده که  اقدامات اورژانسی را پیش بینی کردن کیک و‌نوشابه گذاشتن 😁

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر اونزمام مدرسه میرفتیم اصلا کیک و نوشابه جزو خوراکی هامون بود الان میکم چجوری دو تا چیز شیرین رو با هم میخوردیم حالمون بهم نمیخورد اخه 

بعد نوشابه آنقدر مضر هست ما هر روز هر روز میخوردیم سالم هم بودیم 

انرژی زا کجا بود . نوشابه اس

خانومهای مسن تو قدیم حموم هاشون طولانی بود بالای یکساعت تو حموم میموندن 

مادربزرگ من دهه شصت با اینکه تو خونه حموم داشتیم میرفت حموم عمومی که دوستاشو ببینه 

میرفتن تو اون قسمت قاطی هست اونجا ساعتها میشستن به حرف زدن 

دلیل کیک و‌نوسابه هم همین بوده خوراکی میخواستن 

یادش بخیر اونزمام مدرسه میرفتیم اصلا کیک و نوشابه جزو خوراکی هامون بود الان میکم چجوری دو تا چیز شیر ...

اونقدر که فعالیت بدنی داشتیم و‌ بازی می کردیم  همشو می سوزوندیم.  نوشابه ها هم خیلی خوشمزه تر از الان بود شاید هم از بس تنوع خوراکی زیاد شده دیگه بهمون مزه نمیده

خانومهای مسن تو قدیم حموم هاشون طولانی بود بالای یکساعت تو حموم میموندن مادربزرگ من دهه شصت با اینکه ...

زهره جان فقط  اون شیشه ی بخار گرفته ی پنجره‌ ی حمام 🥺🥹🥹