2777
2789
عنوان

مامانا بیاید از دوران بارداری و دوران بعداز بارداریتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 46 پست
خیلی ترسناکه بنظرم منم استانه تحمل دردم خیلییی پایینه میترسم نتونم

بشین ی کم فکر کن از تو قراره ی موجود زنده ب عمل بیاد و در هرصورت درد خواهی کشید اونم زیاد من تجربمو میگم اگه دوست داشتی بهش فکر کن اولآ بدزایمان دکتر ی جوری منو دوخت ک عین اوایل ازدواجم تنگ شدم خیلی بیشتر ینی گول اینایی ک میگن واژنت از ریخت میوفته رو نخور دومآ خیلی زود شکمم ب حالت قبل برگشت سومآ من فقط چند ساعت درد کشیدم و بدش از تموم مهمونام خودم پذیرایی کردم ینی ب قدری بد زایمان حالم خوب بود ک حد نداشت حالا خاهرم سز شد هنوز بد ده سال شکمش سر جای بخیش تا ۳ ماه درد دلشت و تا یک ماه ب زور بلند میشد و میشست شکمشم خیلی طول کشید تا ب حالت قبل برگرده انگار هنوز حامله بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم میخوام لوله هام ببندم میگن عوارض داره موندم چکار کنم شوهرم مبگه شاید عوارضش زیاد باشه اذیت ...

من مجبورم دیگه اصلا قصد بارداری نداریم.راه های جلوگیری هم نداریم.شوهرم نمیبنده مجبورم خودم ببندم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

با زایمان طبیعی افتادگی و اینا میاد منظورته؟

من مثانم افتادگی پبدا کرد.کنترل ادرارم ضعیفه.مبخام زیبا سازی واژن هم انجام بگیره و کلا رحمم بالا کشیده شه نمیدونم عوارضش چیه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منو یادتونه ؟ منم بارداری سوم ناخواسته شد قرصم خریدم که سقط کنم ولی نتونستم الان هفته هشتم هستم قرار ...

عزیز دلم من با همین فکرا اینقده اذیت شدم که حد نداشت حتی روز آخری سلفری دادم دعا کردم مشکل داشته باشه ولی انگار خدا مرا لایق دونسته این بچه رو دنیا بیارم درسته هنوز هم کنار نبومدم ولی چی میشه کرد من فکر میکنم این بچه که بالاخره دنیا میاد پس چرا خودمو بیشتر زجر بدم انشالله دوتامون دلامون آروم بشه من کاملا درکت مبکنم بارداری ناخواسته خیلی خیلی سخته حالا رفتی سونو خوب بود سعی کن بپذیری که مثل من بیشتر داغون نشی

بشین ی کم فکر کن از تو قراره ی موجود زنده ب عمل بیاد و در هرصورت درد خواهی کشید اونم زیاد من تجربمو ...

نمیدونم واقعا هرکس یچیز میگه یسریام هستن که از طبیعی خیلی بدمیگن انگار واقعا به بدن بستگی داره 

بعد من چشامو لیزیک کردم میگن با زایمان طبیعی ضعیفی چشم برمیگرده🙄🫠

نمیدونم واقعا هرکس یچیز میگه یسریام هستن که از طبیعی خیلی بدمیگن انگار واقعا به بدن بستگی داره بعد م ...

عزیزم هرکی ک زاییده دکتر نیست شما برو کلاسای شیر دهی و این چیزا شرکت کن اگه سزارین چیز خوبی بود دولت جلوشو نمیگرفت و همه رو اجبار نمیکرد طبیعی بیارن اگه از الان بخایی ب حرف مردم کوچه و بازار گوش کنی پس بچتم باید با حرف چهارتا ادم بیسواد بزرگ کنی 

عزیز دلم من با همین فکرا اینقده اذیت شدم که حد نداشت حتی روز آخری سلفری دادم دعا کردم مشکل داشته باش ...

انشالله 

فقط ترسم از این بازم دنیا بیاد دوسش نداشته باشم  کاش خدا یک نگاهی بهم بندازه یکم اروم بشم 

شما بچت الان تکون میخوره بهش حس داری؟ 

انشالله فقط ترسم از این بازم دنیا بیاد دوسش نداشته باشم کاش خدا یک نگاهی بهم بندازه یکم اروم بشم شم ...

آره تکوناشو حس میکنم حالم یه جوری میشه بعضی وقتا فکر میکنم اون لحظه که تو اتاق عمل صداشو بشنوم چه حسی میشم 😔😔سر دختر دومم موقعی صداشو شنیدم با صدای بلند قربونونش میرفتم اون گریه میکرد من  میگفتم جانم جانم میکفتم بچم بیارین ببینم دل تو دلم نبود تا گذاشتنش بغلم بعضی وقتا میگم  کاش سر این یکی هم همون حالو داشته باشم