2777
2789
خداروشکر

ببخشید دوباره میپرسم اون هیچ مدرکی نداره ک من خونه نیستم چون میشناسمش همیشه با مدرک با ادم حرفم میزنه اونجور ادمیه تو پیامامم هروقت ازم پرسید من بهش گفتم خونم پیش هیچکسم نگفتم از خونه زدم بیرون اخه خونه مامانم تهرانه خودم همدان ب این خاطر ازتون دوباره میپرسم میخام بدونم میتونه ثابت کنه خونه نبودم ک حق تمکین بگیره ازم

ببخشید دوباره میپرسم اون هیچ مدرکی نداره ک من خونه نیستم چون میشناسمش همیشه با مدرک با ادم حرفم میزن ...

ببین دادگاه کارشناس می فرسته که وضعیت رو بررسی کنه - ادله دادگاه این که به کارشناسش و نظرش احترام میگذاره - اگر تمکین زد شما مراجعه کن منزل ولی حتما یکی از خانواده خودتو ببر که یک وقت نخواد اسیب برسونه یا زندانی کنه من دیدم که بهت میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دادگاه کارشناس می فرسته که وضعیت رو بررسی کنه - ادله دادگاه این که به کارشناسش و نظرش احترام می ...

اگر قفل درو عوض کرده باشه میتونم ب کارشناس بگم قفل عوض کرده یا ازش پیش قاضی شکایت کنم بگم منو خونه راه نمیده 

اگر قفل درو عوض کرده باشه میتونم ب کارشناس بگم قفل عوض کرده یا ازش پیش قاضی شکایت کنم بگم منو خونه ر ...

اگه قفل در رو عوض کرده باشه سریع زنگ بزن 110 بیاد صورتجلسه کنه یک مدرک دستت باشه

صورتجلسه پلیس خودش محکمه پسنده