2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گفت حق تمکین ازت میگیرم من ۴ ماهه اومدم خونه مامانم از بس فقط از لحاظ روانی اذیتم میکنه چجوری ...

پیام و مدرکی ازش نداری؟

حق تمکین اگه بگیره و خونه و وسایل داشته باشه و شما نری 

فکر کنم نفقه شما قطع میشه و بعد یه مدت دادگاه بهش اجازه زن دوم میده.

جلسه دادگاه که برگزار شد تمام ایراد های اخلاقی و اختلاف هاتونو بگو

از اون طرف اگه قصدت طلاقه یا میخوای بترسونیش یه مقدار از مهریه تو بزار اجرا و بهش اصلا نگو.

در کل حق تمکین هم بگیره هیچ کاری نمیتونه بکنه فقط نفقه شما قطع میشه در صورتی که اون خونه و وسایل همه چی داشته باشه و شما نری و اجباری نیست که شما بری پیشش

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
پیام و مدرکی ازش نداری؟حق تمکین اگه بگیره و خونه و وسایل داشته باشه و شما نری فکر کنم نفقه شما قطع م ...

فقط تهدید کرد گفت یارانه خطی ک دستت داری و میسوزونم و قفل درم عوض کرد گفت حق نداری بیای خونه اینا میشه مدرک ولی حساب و قط نکرد با خطمو اما قفل و نمیدونم چون من ۴ ماهه نرفتم ب نظرتون نباید ثابت کنه ک من خونه نبودم ؟؟؟

سلامیعنی پرونده شکوائیه شما به شعبه اجرای احکام مدنی شهرستان ......................... ارجاع شده و ا ...

هیچ دادگاهی نرفتید؟ خوب پس تازه شکایت کرده شعبه اجرای مدنی مثلا نوشته شعبه چندم به اونا ارجاع داده بررسی کنن برات ابلاغیه میاد که حضور پیدا کنی؟

بله اگر دیدی نمیتونی خودت صحبت کنی وکیل بگیر که کاراتو بکنه ؟ یعنی جدا میخوای بشی؟

هیچ دادگاهی نرفتید؟ خوب پس تازه شکایت کرده شعبه اجرای مدنی مثلا نوشته شعبه چندم به اونا ارجاع داده ب ...

ن نمیخام جدا بشم میخام حالشو بگیرم چن ساله خودش و خانوادش اذیت روحی روانی میکنن منو 

فقط تهدید کرد گفت یارانه خطی ک دستت داری و میسوزونم و قفل درم عوض کرد گفت حق نداری بیای خونه اینا می ...

شما فردا حضوری برو اون شعبه ی که برات پیامک اومده ببین پرونده در چه حالی است.

دادگاه ها معمولا وکلا دارن که رایگان میتونید مشاوره بگیرید حتما اون جا هم برو.

واسه یارانه هم برو پلیس به اضافه ده بگو با شوهرم اختلاف داریم 

داریم طلاق میگیریم یارانه شمارو جدا کنن و به حساب خودت بیاد 

برای بقیه چیزا هم شما و اون باید مدرک داشته باشید

در کل قاضی تو این موارد همه تلاشش می‌کنه که آشتی کنید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ن نمیخام جدا بشم میخام حالشو بگیرم چن ساله خودش و خانوادش اذیت روحی روانی میکنن منو

ن هیچ دادگاهی نرفتم بهم خرجی و پول دکترم اول قشنگ اذیتم میکرد اعصابمو ک داغون میکرد بعدش برام مقداری پول میریخت خودش با مدرک چن سال با من رفتار کرده من مدارکی ازش ندارم نمیدونستم داره باهام اینجوری زندگی میکنه تازه بعد از ۸ سال فهمیدم تمام کاراش ی جوری بوده ک من نتونم اگ ی وقت کشید دادگاه علیه اون استفاده کنم 

ن هیچ دادگاهی نرفتم بهم خرجی و پول دکترم اول قشنگ اذیتم میکرد اعصابمو ک داغون میکرد بعدش برام مقداری ...

با وکیل مشورت کن حتما نوبت مشاوره بگیر مبلغی نیست فکر کنم 400 تومان مشاوره باشه - برای من اتفاق افتاد منتهی چون من مدارک داشتم خانم رو محکوک کردم نفقه بریده شد

اگر یک وقت الزام به تکمین زد نمادین هم شده مراجعت کن فقط حواست باشه اذیتت نکنه بازم با وکیل حتما مشورت کن و مشاوره بگیر

هیچ امکان صلح بینتون نیست به زندگی برگردید ؟ طلاق راه خوبی نیست 

ببخشید عزیزم چجوری میتونم نصف مهریمو بزارم اجرا

تا جایی که من می‌دونم باید برید دادگاه اونجا سوال کنید کامل راهنمایی می‌کنن

شما اول یه تعداد مثلا ۱۴ تاشو اجرا بزار چون یه هزینه ای هم دادگاه میگیره برای همین میگن باید اول تعداد کم اجرا بزارید 

چند تا مراحل داره و باید دفتر قضایی و همون دادگاه یه سری کارا کنید‌ و پرونده مهریه برای یه قاضی می‌ره و میوفته تو جریان 

ولی اصلا به شوهرت نگو مهریه رو اجرا می‌زاری چون چیزی بنامش باشه رو بنام خانوادش نزنه

اگه میخوای بترسونیش این ایده خوبیه که اجرا بزاری

حتما از یه وکیل راهنمایی بگیر