2777
2789

دیگه مگه شوهر باید شاخ و دم داشته باشه که خانمش بخوادش و لایق بدونه اسمشو بیاره  

همسرش لابد مردخوبیه که اسمش از دهن ایشون نمی افته وپیش چشمش بهترین مرده از همه لحاظ 

ان شاالله که عشق شون پایدار

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نرگس ندیدین؟

این حرفاشو ندیدم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی اوجی هم همینجوری با نرگس رفتار میکنه تو برنامه جوکر علی چپ و راست قربون صدقه نرگس میرفت تو هرفرص ...

دقیقا 

حتی جاهایی که نرگس یکم گیج میزد و اشتباه میفهمید و بقیه میخندیدن

به شوخی هم که شده میگفت حق ندارید به زن من بخندید

حق با اونه و اینا

علی اوجی خیلی مرد خوبیه قشنگ معلومه انقدر نرگشو خوشحال و راضی نگهداشته که همش اسمش رو زبونشه ، زنا وقتی کشی رو دوست داشته باشن همش از اون فرد میگن ، چهرش هم زشت نیست خیلی بامزه هست که شخصیتش قشنگترش کرده

واقعا دوست داشتنی هستن دوتاشون 🥹

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

وا 

حسادت تا چه حد 

چرا بهشون بی احترامی و توهین میکنین 

همسر شونه

خوشبختن خب 

بجای اینکه آرزوی خوب و خوشی بکنید 

اینطور عقده گشایی میکنین 

ملت عجیبی داریم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من تازگیا دارم میفهمم نی نی سایت چه قدر زن ستیزه و چش دیدن خوشحالی یه زن دیگه رو ندارن در نتیجه جامعه هم اینطوریه 

واقعا این چه وضع کامنت هاست یکی میگه نرگس خنگه یکی میگه خواستگار نداشت برا همین ، یکی میگه مردا عاشق زنای سطح پایین هستن ! 

از نظر من نرگس یه دختر خوشگل و مهربون و سادست که تو کارش موفق و مشهور هم شده و یه شوهر بی نظیر گیرش اومده که خوشبخت و خوشحال نگهش داشته 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

واقعا پس چرا تو تهران مستاجر

بعصیاشون عادت دارن هر چی درمیارن خرج قرو فرشون کنن اینده نگری ندارن مثل مثلا النازشاکردوست کت و شلوار میخره ۵  میلیارد کیف یه میلیارد بعد سر پیری تازه کاسه گدایی دستشون میگیرن که مستاجریم پول جمع کنین برامون  ! دولت چرا به فکر هنرمندا نیست ! مریضم خرج درمانمو ندارم و از این دست مسائلی که بین شون هست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چون ماعادت داریم نفرت نامهربونیوببینیم ازعشق کسی بگه اذیت میشیم

ما با صحنه اعدام یه نفر وسط شهر خیلی راحت تر کنار میایم تا صحنه دو تا زوج عاشق که همو بغل کردن و میخندن 

ما با صحنه اعدام یه نفر وسط شهر خیلی راحت تر کنار میایم تا صحنه دو تا زوج عاشق که همو بغل کردن و میخ ...

واقعادرسته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همه حرف نرگس محمدیو به خنگیش گرفتن ولی کسی منظورشو نفهمید که تعریفش از زیبایی شوهرش صفات و اخلاق خوب ...

دقیقا بیچاره منظورش این بود که علی هم خوشگله و جذابه ولی کلا دوست داشتن که به قیافه نیست 

ملت خودشون انقدر خنگن نتونستن درک کنن 

برنامه علی اوجی هم باقیاسی بودخیلی بامزه بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شهاب حسینی در مقابل علی هیچیه چون نظر من مردی اونیه ک زنشو خوشبخت کنه اینجوری براش ذوق کنه زنه🥲

مخصوصا که این چند سال اخیر شهاب حسینی خانمشو طلاق داد رفت با یه دختر خیلی کم سن تر ازدواج کرد ، احتمالا نرگس هم منظورشو میخواست به همین موضوع برسونه که فقط خوشگلی مردا مهم نیست وفاداریشونم مهمه