2777
2789

وقتی بی رویه سد زدن و اب های غرب کشور کشوندن به مرکز ایران و شهرای کویری آباد کردن میدونستیم این مشکلات پیش میاد

وگرنه مگه الان کشورای عربی منتظر بارندگی هستن؟؟

مدیریت میخواد که ما نداریم 

حالا هررزوم بارون بیاد مشکلات ما هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه کاری از دستمون برمیاد؟ وگرنه ما ناراحته خیلی مسائل هستیم 

ولی وقتی از اختیاراتمون خارجه ..!

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خدا خیلی بزرگە با انرژی خوب ازش بخوایم ،شاید یهو آذر انقد بارید جبران شد

خدا نکنه باز یهو زیاد بیاد سیل میزنه

به حد نرمال بیاد بسمونه

خدانکنه مسئولین هم یه حرکتی بزنن مثلا همین بارور کردن ابر ها

یه مشت .... نشستن عین گاو نگاه میکنن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کلیپها نشون میده که ورودی های ایران تا ابرا می‌خوان وارد بشن. یهو پخش میشن سمت کشورهای دیگه 

چندساله اینجوریه 

وقتی منابع اورانیوم و چیزایی که بخاطرش رود و رودخونه خشکوندن، بذارن مجدد پر بشه مگه اوس..لن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

ی روزی با شوهرم و بچه هام تو بستر رودخانه نشستیم و با همون جریان کم رودخانه عکس گرفتم گفتم بمونه یادگار سال بعد اینم نیست . سال بعدروخانه انقدرررررر پر آب بود تمام رستوران های ساحلی زیر آب رفتن . تا خدا هست امید هم هست 

ای کاش همه دست در دست هم بدیم و اب رو اسراف نکنیم

من به سرایدار اپارتمان که داشت حیاط میشست اخطار دادم

گفتم فقط جارو بزنه

خودم به اب حساس بودم از اول الان بیشتر

میرم خیابون میبینم این کارگرهای افغانی به عمد شلنگ میگیرن تو خیابون بیشتر عصبی میشم

کاش مردم متوجه میشدند چه مصائبی در راهه،،،،😔

هر اتفاقی تو این مملکت میشه ملعبه ی یه عده برای ایجاد تنش بین مردم

ینی مردم انقد بی هیال و نادونن منتظر بقیه ان؟ کور که نیستیم داریم زجرکش میشیم. تنش که هیچ استخونامون به درد اومده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ای کاش همه دست در دست هم بدیم و اب رو اسراف نکنیممن به سرایدار اپارتمان که داشت حیاط میشست اخطار داد ...

نه بخدا نمیفهمن. هنوزم بساط حیاط شستن و فرش شستن به راهه. ماشین میشورن نصف کوچه رو آب میگیره خب چه وضعیه. چیزی هم بگی بدتر میپرن بهت

نه بخدا نمیفهمن. هنوزم بساط حیاط شستن و فرش شستن به راهه. ماشین میشورن نصف کوچه رو آب میگیره خب چه و ...

خیلی عذاب میکشم

فقط خدا میدونه از بی فرهنگی مردم چقدر خون دل میخورم

میرم طبیعت زباله میبینم اشک میریزم

میرم خیابون ویراژ ماشین ها رو میبینم که عامل تصادف و مرگ ومیرن رنج میکشم

اسراف اب و‌منابع میبینم عذاب میکشم

عصبی بودن و بی عفت کلام بودن مردم تو اجتماع میبینم خون دل میخورم

سیگار دست پسرو دختر نوجوان میبینم غصه میخورم

ای کاش از پایه یه فرهنگ سازی درست میشد