2777
2789
خیلی عذاب میکشمفقط خدا میدونه از بی فرهنگی مردم چقدر خون دل میخورممیرم طبیعت زباله میبینم اشک میریزم ...

ب فنا رفتیم. بد هم رفتیم...

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان امضات دیدمحرف دل منواااای وطنم💔

بعد مذهبیای سایت واسه همچین امضایی گزارش میزنن فشاری میشن توهین میکنن

ببین؟ بعد میگن چرا مردم فلان و بهمان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نکته بخاطر شام یمن هس ک بارون نمیاد

حرفش چه ربطی به شام و یمن و بارون داشت عزیزم

من خودم معتقد و مسلمونم ولی حاضرم هزاربار بمیرم برای وطنم

عزیزتر از ایرانم هیچی برام نیست

اولویت اول و اخرم هست...

اگر به این فلاکت محیط زیستی رسیدیم هیچکس مقصر نیست جز عدم درایت و نادانی مسولین با صدها دلیل علمی و منطقی بهت علتش رو میگم،،، البته دریاچه ارومیه و تالاب گاوخونی و زاینده رود نیاز به برهان نداره علتش مشخصه!!

ینی مردم انقد بی هیال و نادونن منتظر بقیه ان؟ کور که نیستیم داریم زجرکش میشیم. تنش که هیچ استخونامون ...

درست میگی‌، مشکل زیاده ولی هرچیزی تو این مملکت میشه تبدیل به بحران ، تو فضای مجازی پرشده که تهرانو برای بی ابی تخلیه کنید ، همش دروغ 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بعد مذهبیای سایت واسه همچین امضایی گزارش میزنن فشاری میشن توهین میکننببین؟ بعد میگن چرا مردم فلان و ...

تو جنگ ۱۲ روزه اگر کسی که بیدار میشد بیدار شد

اونی که خودش زده به خواب نمیشه بیدار کرد!

درست میگی‌، مشکل زیاده ولی هرچیزی تو این مملکت میشه تبدیل به بحران ، تو فضای مجازی پرشده که تهرانو ب ...

همین الانش تو بعضی نقاط تهران آب جهره بندی شده دیشب از ساعت۲۴تا ۵صبح آب نداشتن

هعی منم خیلی غصمه ولی کاش بارون بیاد

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

درست میگی‌، مشکل زیاده ولی هرچیزی تو این مملکت میشه تبدیل به بحران ، تو فضای مجازی پرشده که تهرانو ب ...

خب وقتی پزشکیان میگه بارون نیاد ممکنه مجبور بشیم تهرانو تخلیه کنیم، یا درباره خطرات زلزله و فرونشست زمین میگن درباره انتقال پایتخت میگن خب مردمم حق دارن بترسن حرف بزنند گاها شایعه‌سازی کنن، دیگه چه انتظاری دارین. الانم که بعضی جاهای تهران آب جیره‌بندی شده. دیگه من نمی‌دونم باید به کجا برسیم تا کسی به حرف‌های مردم خورده نگیره

خب وقتی پزشکیان میگه بارون نیاد ممکنه مجبور بشیم تهرانو تخلیه کنیم، یا درباره خطرات زلزله و فرونشست ...

به نظرت سهم مردم از مصرف ذخایره اب چقدره ؟

برو نگاه کن کمتر از ۳ درصد 

بیشترش صرف صنایع و کشاورزی میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
به نظرت سهم مردم از مصرف ذخایره اب چقدره ؟برو نگاه کن کمتر از ۳ درصد بیشترش صرف صنایع و کشاورزی میشه

اره اتفاقا اینو میخواستم بگم. البته که وظیفه تک به تک شهروندان هس که تو آب صرفه جویی کنن چون خیلی حیاتیه مث برق و گاز نیست. اما چی بگم که مردم تواین وضعیت تقصیری ندارن که هی بی برقی و بی آبی بهمون تحمیل میشه