2777
2789
عنوان

جاریم بچمو خونش راه نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 81 پست
بنظرت با حرفام خودمو سبک کردم؟

اسی ت اگ جای من بودی چکار میکردی خونه تبودم زن عموی همسرم اومده کلی فحش وحرف رکیک بهم زده

خودمم سرخاک خواهرم بودم

کدوم بدتره😔

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

میومد والا ما رومون نمیشد مثل خودش بیرونش کمیم

خوب وقتی چند بار اومدن و برخور  جالبی نداشت باید روت بشه وگرنه قدرت و مهارت نه گفتن ندارید اینجوری نقره داغ میشید.اون چه جوری خیلی راحت راه نداده شما چرا نتونستید.چند بار دستور داد دفعه سوم میگفتی وقت ندارم حال ندارم.من تنهام تو شهر غریب فقط یکی از اقوام نزدیکم هست از اول خودم تنها بودم رفت اومدم خرید کردم دکتر رفتم زیاد هم دستشو گرفتم فقط یه بار گفتم بیا با من فلان جا نظر بده سر کوچشون بو  رک گفت حال ندارم خودت برو.کل زمانش نیم ساعت نمیشد.دیگه نگفتم همون‌یه بار شد.الانم باز کاری بخواد ازم در حد معقول انجام‌میدم چون خیلی دوسشون دارم ولی گاهی هم نه میگم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی هیچ حد و مرزی برای رفت و آمد و رابطه ها ندارید بعد وقتی یک طرف خسته میشه یا می‌فهمه اشتباه بوده ...

درست نخوندین.اون سه ساله هرهفته میاد خونمون الان رفته خونش کسی و راه نمیده ما برا شام ک هیچ برا یه ساعت بچمو بیرون کرد

بنظزم خودت رو سبک نکن،،،، کاش تیکه نمینداختی!! 

جاریت همین که جواب تیکه ات رو نداده و به روی خودش نیاورده یعنی اره خوب کردم! ،،، بازم ضایع شدی استارتر 

وگرنه باید میگفت نه بابا این چه حرفیه و کار داشتم و اشتباه میکنی و  و فلان و این حرفا ،،،، 

ادم اینجور موقع ها اصلا به روی خودش نمیاره 

ولی دیگه تا صدسال دیگه هم نه دعوتش کن،،، نه بچه اش بزار بیاد خونه ات!!! 

چیزی که عوض داره گله نداره،،، 

تو هم مثل خودش رفتار کن از این به بعد،، 

اخه چن بار رفته دکتر خرید و اسباب کشی بچشو آورده خونم.

در کل اینایی که موقع کاراشون یاد بقیه میفتن و هی از بقیه سواری می گیرن  خودشون مدلشون طوریه که اگه بهشون نیاز داشته باشی راحت بهت نه میگن و می پیچونن! خواهر منم همین مدلیه تو تابستون هر هفته پسرش رو میاورد خونه ما ولی بعدش پدرشوهرش خونش اومد نزدیکشون دیگه چسرش رو میبره پیش اونا....و الان چند ماهه  دخترم می خواد   بره خونشون همش پیچونده و بهونه اورده ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خوبه یکبار گفتی که متوجه بشه و مادرشوهرتم بدونه ، بعد از سرسنگین شو و رفت و آمدتو کم کن دیگه میدونن ...

اره الانم میخاد دلخوری پیش بیاد ک ما یک وقت نریم خونش

مسئسولیت نگهداری بچتونو خودتون به عهده بگیرید که نخواید از کسی توقع داشته باشید و تیکه بندازید ! جاریتون اگه التماسم بکنه شما نباید اجازه بدید بچتون بدون شما جایی بره ، خودتونو بچتونو سبک نکنید اینقدر

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

ببخشید ولی مشکل از شماست

آدم با هرکسی میخواد رفت وآمد کنه یکبار دعوتش میکنه اگه اون دعوت کرد رفت وآمد و استارت میزنه

نه اینکه ۱۰۰بار دعوت میکنید بعد از اینکه طرف دعوتتون نکرده گلایه میکنید

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

میومد والا ما رومون نمیشد مثل خودش بیرونش کمیم

عزیزم من عمل کردم ۳ روز بیمارستان بودم  ۲ تا بچمو خونه تنها گذاشتم بزرگه ۱۰ ساله بود کوچیکه ۴ ساله به هیچ کسی نگفتم من بیمارستانم که بخوان بچه هامو نگه دارن .حتی نخواستم بمتوجه بشن که بیان بعد عمل بهم سر بزنن چند ماه بعد که خوب شدم بهشون گفتم .از هیچ کسی هم توقع ندارم چون اونا هم ازم متوقع میشن ...تا میتونید کاراتونو حتی بچتونو گردن کسی نندازید الانم یه عمل دیگه دارم به هیچ کسی نمیگم پرستار همراهم برای بیمارستان میگیرم با اینکه همه گفتن یا بچه هارو بیار یا بیایم بیمارستان، تاریخ عملمو نمیگم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
مسئسولیت نگهداری بچتونو خودتون به عهده بگیرید که نخواید از کسی توقع داشته باشید و تیکه بندازید ! جار ...

چقدر شلوغش کردید 

مسعولیت بچه!! و چرا بچه تورو نگه داره و فلان و بهمان 

چه مسعولیتی،،،، چیشده مگه حالا 

خب بچه دلش خواسته یه بار یه چندساعت بره خونه عموش با پسرعمو یا دختر عموش بازی کنه چه اشکالی داره،،،، آسمون به زمین میاد!!! 

مگه خونه غریبه بوده!!