منم کمه کارنمیکنم نمیتونم ازخانوادم گاهی میگیرم کلاخانوادم کمک میدن
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول ۱۲۰جور کردیم گذاشتیم بانک سپه ۴ماه بعد ۱۱۳ تومن پول داد وام یعنی پول خودمم آزاد شد
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
شوهرم شغلش آزاده یه روز هست کارش یه روز نیست به سختی زندگی رومیچرخونیم بچه دوم رو باردارم بیمه درست حسابی ندارم بچه اول رومهدنمیفرستم برای خودم کم خرج میکنم خیلی کم مستاجرم هستم همش خودم رو میبینم خجالت میکشم