2777
2789

اون از بس کار کردن خیلی شکسته ترم میخوره

من ۲۱ ام همه میگن ب ۱۸ ۱۹ میخوری

ولی پارتنرم ۳۳هست میگن این بیشتره و زنو بچا داره🥲

بنظرتون بده؟

من خودم دوستش دارم تفاوتیم حس نمیکنم

اگ شما ی زوج و اینجوری بیرون ببنید نظرتون چه راجبشون

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

میگم خوشبخت شن 

نظر دیگه ای راجبشون نمیدم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میگم خوشبخت شن نظر دیگه ای راجبشون نمیدم

فامیلای بیشعور ما ک انقد فهمیم نیستن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی بیبی فیسم شوهرم از من کوچیکتره میگن انگار ازت بزرگتره

واقعا؟چتدسالتونه 

فامیلای بیشعور ما ک انقد فهمیم نیستن

مهم نیست 

نظرشون به همون اسم کاربریت 😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مهم نیست نظرشون به همون اسم کاربریت 😊

صدرصد مهم نیست

ولی زورم میگیره جواب ندم

من ۳۱ شوهرم ۲۹ به من میگن ۲۵ اینطورا میخوره بهت

اونقدرام اختلاف ندارید کلا دو سال

چ قد خوب😍قدر بدونین 

فدات اره کمه ولی ما تو ۲۰ سالگی ازدواج کردیم اونموقع خیلی بچه بودیم دیگه😄

عخی عزیزم😍

الان باهم خوبید؟