2777
2789
وقتی هنوز درگیر یه نفر دیگه س چرا با یکی دیگه رفته تو رابطه؟ از چیش خوشت اومده که موندی باهاش؟ مگه ش ...

جوری ک باهام رفتار میکنه فکرشم نمیتونی بکنی ک درگیر یه نفر دیگس ولی بعضی وقتا تو اینستا پست غمگین میزاره و باهام سرد میشه

خدایا شکرت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

چه فایده

خوش اخلاقی و مهربونیش چه فایده وقتی اولویت زندگیش نباشی و حس آدم دوم بودن داشته باشی همیشه

انگار پا گذاشتی تو زمین غصبی، دلی که برای تو نیست رو سعی کردی غصب کنی (که نمیشه و این وهم ماها برای فریب خودمونه)

تا از گذشته بیرون نیومده به درد ساختن آینده با کسی نمیخوره

آینده اش رو پر از خلاء احساسی و دل شکستگی میکنه

حالم بده

عزیزم  باهاش  صحبت کن خب جدی .

بگو نمیخای ب خودت بیای؟ تا کی میخاد اینطوری ادامه بده...

اگ دیدی فایده نداره جدا شو یا اگ میخوای کمکش کنی فراموشش کنه ولی معلوم نیست جواب بده یا نه

عقده ی خودنمایی داره، بیخود کرده هنوز تو گذشته هس وارد رابطه با یکی دیده شده تا چسب زخمش بشه طرف، هی چوس ناله کنه، هی ادای عاشقان دلسوخته رو در بیاره، اگه واقعا عشق می‌فهمیدن 99 درصدشون دخترا رو ول نمیکردن بلکه میرفتن باهاشون ازدواج میکردن، اکثرا ول میکنن دخترا رو، زیاد جدیش نگیر چوس ناله هاشو، کات کن

عزیزم باهاش صحبت کن خب جدی .بگو نمیخای ب خودت بیای؟ تا کی میخاد اینطوری ادامه بده...اگ دیدی فایده ...

خودش ک عمرا قبول نمیکنه میگه همچین چیزی نیس 

خدایا شکرت   
عقده ی خودنمایی داره، بیخود کرده هنوز تو گذشته هس وارد رابطه با یکی دیده شده تا چسب زخمش بشه طرف، هی ...

نه اصلا چس ناله نمیکنه من خودم از پستای اینستاش میفهمم ولی اون به روم نمیاره منم همینطور ولی اذیت میشم

خدایا شکرت   
نه اصلا چس ناله نمیکنه من خودم از پستای اینستاش میفهمم ولی اون به روم نمیاره منم همینطور ولی اذیت می ...

کلا ولش کن این به دردت نمیخوره، باور کن تو رو چسب زخم میدونه که مرحمی باشی برا مثلا فراموشی عشق قبلیش 

پ تو ع کجا مطمئنی ک بخاطر نفر قبلیه؟؟من گفتم شاید خودش اسمی ازش برده یا پیشت ازش درد و دل کرده

داستانشو قبلا برام تعریف کرده میدونم خب ادم میفهمه

خدایا شکرت   
داستانشو قبلا برام تعریف کرده میدونم خب ادم میفهمه

بابا خب ب روش بیار من بودم می‌آوردم چطور طاقت میاری نیاری؟

من بووم میگفتم تو اینستا چشمم خورد این پست رو لایک کردی دلیلش چیه هنوز درگیر گذشته ای بهش فک میکنی تو دلت زنده س ؟ من کجای زندگیتم؟ 

اساسی صحبت کن

بابا خب ب روش بیار من بودم می‌آوردم چطور طاقت میاری نیاری؟من بووم میگفتم تو اینستا چشمم خورد این پست ...

اینستا رو نگفتم ولی خیلی سرش بحث داریم بعدشم اون نمیدونه من اینستاشو دارم وگرنه نمیزاشت اون پستارو اینستاشو به من نداده برا اینکه من نفهمم ولی خودم پیدا کردم و میبینم هر وقتم میگم دلت تنگ شده واسش قاطی میکنه

خدایا شکرت