2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما درت با بد بختی هر روز شما ها رو به چنگ د‌ندون گرفته زیر د ست اون‌معتاد نیفتید که فر دا هم بره بفر ...

خوب دلم براش سوخت رفته تو پارک ها خوابیده همه گفتن روانی شده واقعا دیونه شده بود برای خودش بلند بلند می‌خندید 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

دلت برای پدرت نسوزه

پدرت ببماره معناده مشکل داره روانیه و ممکنه به همتون آسیب بزنه

نه لازمه بهش برادرت رو نشون بدی نه خونه تون رو نه صدات رو بشنوه

تو‌ پدری نداشته باشی و در نظر بگیری وجود نداره زندگی بهتری داری تا اینکه بخوای باهاش حتی اندکی در ارتباط باشی

مادرت خیلی داره زحمت میکشه که از آسیب دور بمونین و مادرت یه زن قوی و با اراده ی محکمه

نه بهش نگفتم کجا هستیم فقط بهش گفتم خونه رهن کردیم و موسسه بهمون وسیله منزل داد همین ولی باز گفت ماد ...

دیگه باهاش تماس نگیر می‌تونه ردیابی کنه یا از احساساتت سو استفاده کنه تا پیداتون کنه لطفاً برو به مامانت هم بگو چه کاری کردی تا بعداً خودش متوجه نشه بهش بگو که از کارت پشیمونی و ناراحتی 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان مثلا زنگ زدی بابا که چی بشه؟خوب مادرت داره برای نجات شما تلاش میکنهچرا زحمتاشو به هدر میدییه کم ...

خاستم یکم حالش خوب بشه 

ولی خب بهش نگفتم کجا هستیم 

دیگه باهاش تماس نگیر می‌تونه ردیابی کنه یا از احساساتت سو استفاده کنه تا پیداتون کنه لطفاً برو به ما ...

ولی خب خود مامانم بهش وحی رسید گفت خط میخام بسوزونم 

بعدش گفتم چرا گفت یادم افتاد عموت این خط داره

هر چی با با بات ح‌ بزنی مثل گهیه که هم زدی چون اون ۱ معتاد متوهمه

راست میگی 

ولی فقط عکس داداشم براش فرستادم 

با عکس خونه که توش بودیم و بهش گفتم رهن کردیم 

گفتم وسیله هم موسسه داد 

ولی اون همش میخاست بفهمه کدوم شهر هستیم 

منم بهش هیچی نگفتم 

خوب دلم براش سوخت رفته تو پارک ها خوابیده همه گفتن روانی شده واقعا دیونه شده بود برای خودش بلند بلند ...

خب تقا ص ا شتباه ها خودش رو داره می ده 

تقاص این که ۱ ز ن رو با بچه ها ش رها کرده 

گنا ه ما درت چیه هم از اون بکشه هم از تو 

واقعا چرا اینکار کردی اگه جاتون پیدا کنه و بی مادر شدی تازه میفهمی چکار با خواهر وبرادرت و خودت کردی

پیدا نمیکنه چون نمیدونه کدوم شهر هستیم