2777
2789
حق داری بخدا. بچه داشتن هم سختترمیشه کارا.من تا 4 گاهی 4ونیم

محل کار من خانمای کارمند متاهل یه نفرو دارن که میاد خونشونو تمیز میکنه یه دفعه میگفت حتی لباساشونم میشوره غذا میپزه. فقط این خانم از سرکار میره خونه استراحت میکنه برای تفریحم عصرا میره باشگاه ورزش یا شبا با همسایه ها جمع میشن میرن پیاده روی

محل کار من خانمای کارمند متاهل یه نفرو دارن که میاد خونشونو تمیز میکنه یه دفعه میگفت حتی لباساشونم م ...

خوشبحالشون چقدرجالب. حالاما میرسیم خونه تازه شغل دوممون شروع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم ام شبا 90 درصد شام نمیپزم

چون نمیخوریم نهایت سوپ نون پنیر

ناهار شرکتیم

درکل مهمونی میرم خرید میکنم و پیاده روی میکنم

مسیر منم ترافیک و 7تا 4

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

شما هم اکر شرایطش رو داری باید یه نیرویه کمکی بیاری. یه سری خانمم هستن که همه مواد غذایی رو آماده میخرن فقط میریزن تویه قابلمه مثلا به یه نفر پول میدن براشو شبزی قورمه رو با روغن سرخ میکنه حتی پیازم براشون سرخ میکنه تویه بسته بندی و بقیه چیزا.  اینجوری خیلی راحتن ولی من دوست ندارم آدم غریبه بیاد تویه خونم دست به وسایلم بزنه

من شاغلم ام شبا 90 درصد شام نمیپزمچون نمیخوریم نهایت سوپ نون پنیرناهار شرکتیمدرکل مهمونی میرم خرید م ...

خوشبحالت. من شوهرم شکموعه برنجی فقط میخواد خودمم وسواس دارم تمیزمیکنم خونه رو

شما هم اکر شرایطش رو داری باید یه نیرویه کمکی بیاری. یه سری خانمم هستن که همه مواد غذایی رو آماده می ...

آره باید به شوهرم بگم ببینم چی میگه چون شرایط سخته الان برام. حق داری گلم. الانم هوا زود تاریک میشه سختترشده

خوشبحالت. من شوهرم شکموعه برنجی فقط میخواد خودمم وسواس دارم تمیزمیکنم خونه رو

من اخر هفته تمیز کنم تا ده روز تمیزه حد اقل

بعد لباس بندازم ماشین

اون پهن میکنم

من تا کنم اون سرجاش میذاره

خودش لباساش اتو میکنه 

کاملا تقسیمیه کارامون

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من اخر هفته تمیز کنم تا ده روز تمیزه حد اقلبعد لباس بندازم ماشیناون پهن میکنممن تا کنم اون سرجاش میذ ...

خداروشکر شوهرت کمکته، واسه من نهایت بشقابشو بیاره تا آشپزخونه

خداقوت به همتون

شاغل بودم بچه شیرخوارم داشتم کارمم سخت بود کار خونه هم بود

رس ام در اومد ،قشنگ مث لیمویی بودم که ابمو گرفته باشن

ضعیف و‌ خسته شده بودم

واقعا سخت بود

رسمی بودم استعفا دادم بخاطر بچه

اگه بچه نداشتم هیچوقت بیخیال کارم نمیشدم

از طرف کار دوباره گفتن برگرد خواستم دوباره بگردم سرکارم چون بچم دیگه بزرگ شده بود و شیرخوار نبود دیگه که ناخواسته دوباره باردار شدم و قید کارو کلا زدم

الانم با اینکه تو خونم ولی بازم کارم زیاده با دو تا بچه کوچیک

واقعا خدا قوتتون بده

خداقوت به همتونشاغل بودم بچه شیرخوارم داشتم کارمم سخت بود کار خونه هم بودرس ام در اومد ،قشنگ مث لیمو ...

قربونت عزیزم ممنون از درکت، آره واقعا سخت شده بخصوص واسه اونایی که بچه دارن و یا شوهراشون کمک نمیکنن