2777
2789
قربونت عزیزم ممنون از درکت، آره واقعا سخت شده بخصوص واسه اونایی که بچه دارن و یا شوهراشون کمک نمیکنن

درسته کار با بچه سخت میشه

از سر کار له و لورده میای باید با بچه بازی کنی غذا بدی بهش تو درسا کمکش کنی کار خونه هم هست

ولی من خیلی دوس دارم دوباره برگردم سرکار

شوهرم راضی نمیشه برا بچه ها پرستار بگیریم ،نمیتونه اعتماد کنه

از نظر مالی خداروشکر اکی هستیم شوهرم حقوقش بالاس ولی من دوس داشتم استقلال مالی داشته باشم،

درسته کار با بچه سخت میشهاز سر کار له و لورده میای باید با بچه بازی کنی غذا بدی بهش تو درسا کمکش کنی ...

کاملاحق داری استقلال مالی خیلی خوبه ولی به این فکرکن کنار بچههات هستیو بزرگ شدنشونو میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر شوهرت کمکته، واسه من نهایت بشقابشو بیاره تا آشپزخونه

شوهر شما نمونه یک شوهر طبیعیه اکثرا همینجورین صبح تا شب بیرونید حداقل یه شام خوب کنار هم میخورید نون و پنیر رو صبحم میخورن اصلش غذای برنجیه😋😘 منم وکیلم اون چیزایی که در مورد نیروی کمکی گفتم خانمای کارمندای دادگستری برام تعریف کردن چون دیدم خیلی سرحالن میگن میخندن پرسیدم الان میرید خونه چیکار میکنید گفتن ما نیروی کمکی داریم و یه نفرم برامون مواد غذایی رو آماده میکنه.  باور کن منم مثل شما خرید خونه انجام میدم خونه رو تمیز میکنم و آشپزیم همه چیزش با خودمه البته نمیدونم چرا از خرید کردن لذت میبرم حالم خوب میشه😅 با وجود این همه مشغله و خستگی لطفا دیگه با شوهرت بحث نکن باید شرایط رو بپذیری مردا زیر سلطه خانمشون نمیرن مگر براشون منفعتی داشته باشه یا از چیزی بترسن

تا بچه نداری اینه ولی بچه بیاد نمیشه نپزی

اون ک بله

الان ولی تو روند کاهش وزنیم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️