2777
2789
اگه ازش مطمئنی بهش بگو اکثرا میگن نگو پرو میشه و ....ولی من اگه ۱۶ سال پیش به همسرم نگفته بودم چقد ...

خوشبحالت که گفتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از اون بهتر پیدا کردم 😂😂😂

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

کاش آدما تاوان بدن ... منم امیدوارم

ایشاالله تاوانشم میده

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خدارو شکر دعا کن طرف منم که اومد تو زندگیم خیر نبینه نفست حقه

انشاالله نمیبینه کارما نشونش میده

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

برای من نمیشد بهش عشق گفت بیشتر کراش بود که کل نوجوونی رو به خیال خودم عاشقش بودم یه بارم باهم صحبت کردیم ولی مامانم خیلی گیر بود ترسیدم ادامه ندادم تا با شوهرم دوست شدم اونم گفت من از همون اول تو رو از دور دیده بودم  برای ازدواج میخواستم میخواستیم بیاییم خواستگاری گفتم اول ببینم نظر خودت چیه 

ازدواج کردیم ولی دوران عقد و اوایل ازدواجمون خیلی بد بود خدا سر دشمن ادم نیاره دخالت خانواده ها باعث شد ماهم بد بشیم باهم و جفتمون بچه بودیم الان بعد شونزده سال به ثبات رسیدیم و سال به سال بهتر میشه رابطمون خداروشکر بهم احترام میذاره و ناراحتیم واسش مهمه

هنوز منتظرشم 

ان شالله بزودی زود میاد 

فقط یه بار تو خواب دیدمش🥲❤️

عشق اول و آخرمه میدونم 

اولین شعری که براش گفتم چهارده سالم بود 

هنوز از درد فراغش شعر میگم 

انتظار واقعا سخته دلتنگی سخت تر

از شبیه که اومد به خوابم همه چیز سخت تر شد 

چون ندیده عاشقش بودم چندین سال

فکر کنم از بس گریه کردم اومد به بخوابم 🥲💔

شمام دعا کنید زود برگرده 

معلوم نیست تو کدوم بیابون و صحراس

آخه عشق من طرد شده ی آوارس 

بیابون گرد و‌تنهاس خیلی دلم میگیره وقتی فکر میکنم 

بیا که دیده ی دنیا ماهگون گردد

حریر دامن صحرا لاله گون گردد

بیا که بی تو سر آمد صبر مظلومان

یهود و دشمن زهرا واژگون گردد

اللهم عجل لولیک الفرج 

الهی بگردمم😭خوشبحالتتت خوشبخت شیننن

ممنون فداتشم روزی خودتون 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️