2777
2789
چهارده سال سن تاااا بچه؟؟؟ ماشاالله زودپزه واسه خودش .اینا از ازدواج فقط بچه دار شدنو فهمیدن انگار ...

تازه دنبال بعدی هستن. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره عذابم میدهدیروز سر رابطه کتکم زد عصری هم بزور بردتم ی شهر دیگه تو خونه جنگلیهرچند که الان دیگه ...

وااااا

چرا اینجوری کردهههه

به محلش کن

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

همسر الانم رو با عقل و منطقم انتخاب کردم. سه تا هم بچه دارم. عشق کیلویی چند؟ وقتی بیافتی توی سختی ها ...

اینایی که شما گفتی درسته ولی بنظرم عشق پایه ی  اصلی یه زندگی مشترکه

مثلا اگه طرف از همه لحاظ برای زندگی عالی باشه ولی هیچ عشقی نسبت بهش نداشته باشی

اصلا زندگی خوبی نیست همش میشه حروم خود آدم

اینایی که شما گفتی درسته ولی بنظرم عشق پایه ی اصلی یه زندگی مشترکهمثلا اگه طرف از همه لحاظ برای زند ...

فکر نمی‌کنم حروم شده. با عشق اولم تفاوت‌های فرهنگی زیاد داشتیم. همسرم همشهری ام هست. عشق همراه با منطق

فکر نمی‌کنم حروم شده. با عشق اولم تفاوت‌های فرهنگی زیاد داشتیم. همسرم همشهری ام هست. عشق همراه با من ...

آها پس عشقتونم هنراه با منطق هست....

پس عالیه

خوشبختت باشین انشالله😄😚