2777
2789
عنوان

فامیل خیلی می چسبن به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم فک‌نکنم اینا توهمات خانواده پسر هست 🤣🤣🤣

ما یه فامیل داریم که چهار تا پسر دارن مامان بابام کلا با محبتن و فامیل دوست هستن بعد طرف فک کرده بود مامان بابامون به خاطر پسراشون بهشون 

محبت میکنن و تحویلشون میگیرن اومدن خاستگاریه خواهرم و خواهرمم جواب رد داد و گفت از پسره حالم بهم میخوره مامان بابام اصلا راضی به این وصلت نبودن چون پسره لاشیه. بعد فامیلمون رفته همه جا گفته تا دیروز التماس میکردن بریم خاستگاری دختراش الان ناز میکنن🙄😐

خداروشکر برادر ندارم ولا دخترای اویزون زیادن مثل تو

خدا رو شکر متاهلم و با اینکه همسرم همه‌چی تموم هست از این توهمات نسبت به کسی ندارم

تو هم گویا مشکل روانی داری. به نظرم جای ریپلای زدن به من برو روانپزشک.

دیگه هم ریپلای بزنی نخونده اعلان رو حذف میکنم. چون مشکوکی به مرد زن‌نما بودن و من از مرد زن‌نما حالت استفراغ بهم دست میده. خوش گلدی.

فعلا یسری ها باورش براشون سخت چون شوهر و برادرای خودشون داغونن

والا داغون که برادرای من خداروشکر چیزی کم ندارن فکر کن برادر های شما یا یوزارسیف زمانن یا ایلان ماسکی چیزین 

شایدم دختر های فامیلتون دیگه خیلی ..

نمیدونم چرا فقط تو نی نی سایت همه داداششون خواستگار داره کل فامیل چشمشون به داداش ایناسمن دو تا دادا ...

مجازیه دیگه کنتور نمیندازه . اصلا داداش 16 ساله منم خواستگار داره😂

🌸

[QUOTE=400713235]اینکه خیلی عادیه برا ما فامیل دسته گل گرفت اومد خونه خواستگاری و مهریه هم تعیین کردن و خونه و ... هم ...[/QUOTE

خواهر من یه پسر ۸ ساله داره رفته بودن خونه ی یکی از فامیلامون که دختر ۳ ساله داشته و خونواده ی میزبان خییلی خواهرمو و شوهرخواهرمو تحویل گرفته بوده بعد که اومدن خونه، شوهر خواهرم گفته فلانی رو دیدی چه تحویلمون میگرفت؟ واسه خاطر پسرمون بود که بزرگ شد بریم دخترشونو بگیریم. حالا پسر آبجیم بی ریخت، تنبل، 🤣دختره سه ساله بور موهای بلند چشمای رنگی😂🤦🏻‍♀️