2777
2789
عنوان

فامیل خیلی می چسبن به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 126 پست
اصلا فامیل ادم حساب نمیاریم داداشم همه چی تموم خیلی هم چهره خوبی داره

ببین اصلا به چهره نیست

اون دخترا هم سادن 

اصلا نباید قیافه رو دید

به قول دوست بابام همه قیافه ها پسرا خوشگل ماشاالله هزارتا کسافت کاری میکنن دور از جون داداشت

بازم فک‌نکنم اینا توهمات خانواده پسر هست 🤣🤣🤣

از دلایل اینکه وقتی ما دخترا بزرگ شدیم مامانم ارتباطش رو با خیلی از فامیل و دوستاش بشدت محدود کرد همین بود که دچار توهم نشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دلایل اینکه وقتی ما دخترا بزرگ شدیم مامانم ارتباطش رو با خیلی از فامیل و دوستاش بشدت محدود کرد هم ...

ما دچار توهمن نشدیم خودشون گفتن بهتر پسرا راحت شدن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
نمبدونم من توی غار زندگی میکنم که تا حالا از این مدل آویزون بودنا از کسی ندیدم؟! داداشا و شوهرای همه ...

منم دیدم یک مدت دانشگاه تدریس داشتم چون دانشجوهام خوب بودم می اومدن بهم میگفتن فلان دختر ازم خواستگاری کرده هم حضوری هم پیام و اینا. 

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

نه عادی نیست ،

ولی یه چیزی تعریف کنم،پسر یکی ،اینقدر زیبا رو بود،و معتقد البته،یه عده که اونا هم مسلمون بودن از استرالیا اومده بودن حرم ،پسر رو اونجا دیدن،خونواده ی دختره ازش خواستگاری کردن و بردنش استرالیا

الان یه پاش ایرانه یه پاش اونجا😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه عادی نیست ،ولی یه چیزی تعریف کنم،پسر یکی ،اینقدر زیبا رو بود،و معتقد البته،یه عده که اونا هم مسلم ...

لقمه خوب تو هوا میزنن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

یه عده از کاربرا جوری کامنت میذارن و همزاد پنداری میکنن انگار اسی گفته شماها از داداشم خواستگاری کردین اینقدر گارد گرفتن😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔