2777
2789
مثبت شدنش خوبه؟

ما پشت کنکوریای بدبخت باید 6 درس یازدنم رو بین اون ده درس دهم بدیم

عملا فرجه هامون کوتاه میشن

و چرا اینقد اصلن امتحان بدیم

همون بهتر که مثبت بشه

کاش این اعتراض ها اخرش بجایی برسه مث پارسال که شد

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله که میتونید هیچ مشکلی نیست فقط کافیه کنکور اون رشته رو ثبت نام کنید و امتحانات نهایی ه ...

امتحان نهایی رو باید توی مدرسه بدم؟نهایی رو باید همون سالی که کنکور میدم بدم؟اگه سال اول نتونستم قبول بشم کنکور .سال بعد که شرکت میکنم باید دوباره نهایی بدم؟گیجم میکنن این سوالا

امتحان نهایی رو باید توی مدرسه بدم؟نهایی رو باید همون سالی که کنکور میدم بدم؟اگه سال اول نتونستم قبو ...

حوزه ای که باید امتحان نهایی بدید رو توی کارت ورود به جلسه خودشون مینویسن 

نهایی رو باید همون سالی که کنکور میدی بدی ولی اگه قبول نشدی میتونی سال بعد دیگه نهایی ندی و اگه نمره های سال قبلت خوب شده ازونا استفاده کنی که البته یه مقدار تراز کمتری میده

امتحان نهایی رو باید توی مدرسه بدم؟نهایی رو باید همون سالی که کنکور میدم بدم؟اگه سال اول نتونستم قبو ...

میشه مثلا من کع پارسال نهایی دادم امسال نهایی ندم

ولی ترازی که نمرات امسال میدن از ترازی ک نمرات پارسال میدن بیشتره، حتی تراز 20 امسال با تراز 20 سال قبل فرق داره

مگر اینکه پارسال همشو بیست شده باشه ادم یه تراز خوب داشته باشه 

یا هم کع تستیت انقدر خوب باشه که برات مهم نباشه تراز نهاییت

امتحان نهایی رو هم  از طریق سایت ثبت نام میکنی، حوزه ت مشخص میشه بعدا رو کارت ورود به  جلسه ت   

آره باید ثبت نام کنی بعد بری حوزه ای که امتحان میگیرن که یکی از مدرسه های شهرتونه و امتحان نهایی رو باید قبل کنکور بدی و یکبار بدی کافیه برا سال بعد هم اگه خواستی پشت بمونی باز همونا هست ولی اگه خراب کردی خدایی نکرده میتونی یه بار دیگه هم ترمیم کنی 

میشه مثلا من کع پارسال نهایی دادم امسال نهایی ندمولی ترازی که نمرات امسال میدن از ترازی ک نمرات پارس ...

کتابو اینا چی

من دارم دیپلم فنی میگیرم بعد میخوام از طریق انسانی تو کنکور شرکت کنم برا فرهنگیان .باید کتابای انسانی رو بگیرم بخونم؟

کتابو اینا چیمن دارم دیپلم فنی میگیرم بعد میخوام از طریق انسانی تو کنکور شرکت کنم برا فرهنگیان .باید ...

بسلامتی 

ااره کتاب درسی باید بگیری

و کتاب تست 

بعد اسم دبیر های مطرح درسا رو پیدا کن ویدیو هاشونو پبدا کن نگاه کن تدریسشونو 

معلمای موسسه ها کلاسینو تاملند