2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم تو تاپیکت سوال میکنم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بدهکسی که دیپلم یه رشته ی دیگرو دار ...

اره میشه 

فقط موقع خرداد باید امتحانای نهایی رشته جدید رو بدین

ببخشید عزیزم تو تاپیکت سوال میکنم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بدهکسی که دیپلم یه رشته ی دیگرو دار ...

باید برا ترمیم نمرات اون رشته ثبت نام کنه 

پارسال فقط دوازده بود امسال 6 درس یازدهمم میگن هست که ان شاءالله مثبت میشه اونم 

بعد هم درسای اختصاصی رو تستی بخونی 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

سلام عزیزم بله که میتونید هیچ مشکلی نیست فقط کافیه کنکور اون رشته رو ثبت نام کنید و امتحانات نهایی هم باز اون رشته ای که میخواید حتما موفق میشید شک نکنید

الان چون تاثیر معدل و سوابق هست باید کل دروس دوازدهم و ۶ تا یازدهم رو بری خرداد امتحان نهایی بدی ایجاد سوابق کنی و بعد کنکور شرکت کنی