عقاب_صورتی مدیر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 عنوان یه فیلم سینمایی غمگین پیشنهاد کنید حالم بد بده رانندگی رد شدم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست امتحان عملی رانندگی مو رد شدم افسردگی گرفتم فردا هم باید برم دانشگاه درسامو نخوندم😭😭😭😭😭 1404/08/17 | 09:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5953 فدای سرت دخترمن آیین نامه اولین بار قبول شدم ولی آزمون شهری چهارمین بار قبول شدم جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 12743 وا فدات سرتگور پدر این دنیا و مشکلاتشپاشو یه دوش بگیر یه اهنگ شاد بزاریه خوراکی خوشمزه بخورحالت جا بیاد برو سراغ درسهاتاگه این شکستها نبود موفقیعت دائم چه جذابیتی داشتحیف عمر قشنگت نیست بشینی غصه این چیزای الکی رو بخوریشد شد نشد نشد وووووولش کن🥰❤🌺 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23409 عزیزم😅منم اون زمان که امتحان داشتم وقتی هربار رد میشدم فک میکردم غمی بزرگتر از این نیست.حالا چندسال ... وای منم. فکر می کردم گواهینامه چی هست! یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4749 فدای سرتتت بچههه من هروقت ردمیشم انقد به کارایی که میکردم میخندیدم فداسرتتت خاطره شد😊دفعه بعد دیگه مال توعههه❤️پاشو یکم به خودت برس درساتو بخون فیلم غمگین چیه یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 فدای سرتون دفعه بعد قبول میشید نمیدونم چرا اینطوری شد من همش خوب میروندم ولی این بار بد ترین رانندگی قرن رو کردم🥲
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8168 غمگین نمیدونم اگ فیلم مزخزف میخوای پیرپسر رو ببین🤣 مامان سه تا قندعسل
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 عزیزم😅منم اون زمان که امتحان داشتم وقتی هربار رد میشدم فک میکردم غمی بزرگتر از این نیست.حالا چندسال ... عجیب ناراحتم دست خودم نیس🙃🥲
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 غصه نخور .من ۴ بار رد شدم😬😂 حس حالت چطوری بود🥲
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 عزیزم مهم نیست🫂باز امتحان میدی بار اول که همه قبول نمیشن فداتشم خیلی ممنونم از دلداری قربونت بشم😘
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 فدای سرت دخترمن آیین نامه اولین بار قبول شدم ولی آزمون شهری چهارمین بار قبول شدم قربونت برمولی آخه حس میکنم دنیا به آخر رسیده و من تو زندگیم هیچ موفقیتی نداشتم🥲🥲
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 وا فدات سرتگور پدر این دنیا و مشکلاتشپاشو یه دوش بگیر یه اهنگ شاد بزاریه خوراکی خوشمزه بخورحالت جا ب ... خیلی ممنونم بهم انرژی دادی عزیز
عقاب_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 35 فدای سرتتت بچههه من هروقت ردمیشم انقد به کارایی که میکردم میخندیدم فداسرتتت خاطره شد😊دفعه بعد دیگه ... اخه من خیلیییییی بد رانندگی کردم خیلی فاجعه بود😟😟