2777
2789
عنوان

رابطه با خواهر بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
خودش که قطعا صادقانه بهم نمیگه. مامانم هم اگه چیزی بدونه، صادقانه بهم نمیگه که موضوع چیه که من ناراح ...

دردش حسادت و رقابته 

چقدر بعضی زنها ساده ان فقط ظواهرو میبینن 

توان درک واقعیت و ذات ادمارو ندارن 

سال چنده ؟ درساشون سخته اگه واقعا فقط درس میخونه حق بده بهش ولی اگه میگی تفریح میره و خونه ات نمیاد ...

اره..

اون روز مثلا هیچ کاری نداشت. حتی خونه درس هم نمیخواست بخونه. مامانم جایی بود و اونم کلید نداشت که بره خونه. مجبور شد بیاد خونه ی من. همش غر میزد و به مامانم زنگ زده بود و ناراحت بود که چرا مامانم خونه نرفته و میخواست زودتر بره خونه. انگار اومده جهنم... خیلی دلم شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما نسل جدید بیشتر خودخواه هستن تا حسود

الان روابط بین پدرم و عموم همینطوره. عموم تو زندگی خودشه و اصلا حتی زنگ نمیزنه حالی از بابام بپرسه. هیچ کاری به کارش نداره. با اینکه بابام بزرگتره. حتی وقتی پدرم زنگ میزنه خیلی بی رغبت صحبت میکنه و جواب میده.

من فقط یه خواهر دارم. اگه اونم بخواد مثل عموم بشه اصلا خوب نیست.

جالب اینجاست که خواهرم ادا ها و نازش بیشتره و در عین حال پیش مامانم عزیزتره و بیشتر دوستش داره

نه لزوما نسل جدید بیشتر خودخواه هستن تا حسود

اتفاقا بشدا حسودن و رقابتی 

بخدا خیلی ساده ایید 

بخاطر سادگی یسری مردم اختلاسگرا و اقازادها و بچهاشون بردن و خوردن کیفشو کردن 

اره..اون روز مثلا هیچ کاری نداشت. حتی خونه درس هم نمیخواست بخونه. مامانم جایی بود و اونم کلید نداشت ...

عزیزم به حرفای تحریک امیز کاربرا گوش نکن . خواهر از غریبه بهتره. خواهرت عین خواهر من با این تفاوت که من مجردم و خب طفلی واقعا درسش زیاده تو هیچ تولد و جشنی شرکت نکرده هیچ وقت برای لباس بهم نظر نداده و کلا به هیچ دردم نخورد تو زندگی😂ولی خب داره درس میخونه و اینده اش افتخار منه . من ترجیح میدم بعدا سرم بالا باشه بگم خواهرم فلان کاره است تا اینکه بگم اومده برا من لباس پسندیده و خونه مو چیده. تیپ شخصیتیتون با هم فرق میکنه کاملا مول خواهر منه که خودش براش اولویته و این خیلی خوبه. توهم ادم برون گرای اجتماعی هستی بزار هرجور راحته باشه.گاهی وقت کردی زنگی پیامکی بهش بزن بگو چیزی نیاز داشتی بیا، برای تایمای استراحتت بیا خونه ام و …

🌸

اتفاقا بشدا حسودن و رقابتی بخدا خیلی ساده ایید بخاطر سادگی یسری مردم اختلاسگرا و اقازادها و بچهاشون ...

والا ببین از یه تاپیک ساده چه حرفا در نمیارین /: مثل پیوند کف پا به قرنیه بود حرفتون

🌸

الان روابط بین پدرم و عموم همینطوره. عموم تو زندگی خودشه و اصلا حتی زنگ نمیزنه حالی از بابام بپرسه. ...

دیگه به قول مامان جونم نازکش داری ناز کن نداری پاتو دراز کن. اگه عموتون این جوری بوده پس ارثیه مگه این که مهاجرت کنه یه کم اخلاقش عوض بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اتفاقا بشدا حسودن و رقابتی بخدا خیلی ساده ایید بخاطر سادگی یسری مردم اختلاسگرا و اقازادها و بچهاشون ...

حسادت هست ولی ایشون میگه عموشون هم به قول امروزیا کوله یعنی رابطه‌اش با دیگران سرده و این حالت ارثی هم می‌تونه داشته باشه.

والا ببین از یه تاپیک ساده چه حرفا در نمیارین /: مثل پیوند کف پا به قرنیه بود حرفتون

تاپیک  ساده نیست اتفاقا باهوش باشی کلی نکته توش هست

حسود همیشه میخواد اون شخصی که بهش حسادت میکنرو ناراحت کنه یا هر طوری ی ضربه ایی به روح و روان اون شخص یا هر ضربه دیگه ایی بزنه 

استارتر میگه مادرم هیچی نمیگه چرا اینجوری میکنه 

چون مادرش میدونه بچش حسودی خواهرشو میکنه 

حسادت هست ولی ایشون میگه عموشون هم به قول امروزیا کوله یعنی رابطه‌اش با دیگران سرده و این حالت ارثی ...

ادمای حسود از هر روشی استفاده میکنن بقیرو ناراحت کنن 

حتی بهترین خوبیارو بهشون کنی باز بدی میکنن باز ناراحتت میکنن باز سردی میکنن 

هیچکس سرد نیست برای ادمش خیلیم گرم و صمیمی هستن 

ادمای حسود از هر روشی استفاده میکنن بقیرو ناراحت کنن حتی بهترین خوبیارو بهشون کنی باز بدی میکنن باز ...

بله خوب کسی که بهش اهمیت بدن ولی معمولا به خانواده اهمیت نمیدن

خواهرت بشدت بهت حسودی میکنه اه بترس ازش دخترک موذیو ساده و احساساتی نباش هر چی تو ساده اون موذی مراق ...

حسودی چرا چون اسی شوهر داره؟😑

شخصیتش انگار یکم سرده کلا 

اختلاف سنی شون هم یکم زیاده ممکنه برا این صمیمی نباشن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

حسودی چرا چون اسی شوهر داره؟😑شخصیتش انگار یکم سرده کلا اختلاف سنی شون هم یکم زیاده ممکنه برا این صم ...

نه ربطی نداره

این رفتاراش مشخص میخواد اذیت کنه 

ادم‌سرد بکسی کاری نداره 

خواهر استارتر و امثال این افراد سادیسم دارن دقت کنید میخوان حرص بدن 

حسود حرص میده شر میرسونه دیگه