2777
2789
عنوان

رابطه با خواهر بعد ازدواج

260 بازدید | 38 پست

رابطتون با خواهرتون بعد از اردواج چطوری شده؟

من با خواهرم ۸ سال فاصله سنی دارم. وقتی ازدواج کردم خواهرم دانشجو بود. الانم دانشجو هست. وقتی میرفتیم برای خرید وسایل و جهیزیه، یه بار نشد خواهرم بیاد و یه نظر بده. همش میگفت درس دارم. وقتی مامانم و خالم و مادربزرگم اومده بودن کمک کنن که وسایل داخل کابینت ها رو بچینیم، اون با بابام رفته بودن یه جا برای تفریح. اصلا نیومد کمک کنه و اصلا هیچ شوق و ذوقی نداشت. 

دیشب مامانم اینا زنگ زدن و گفتن میخوایم بیام خونت شب نشینی. خواهرم هم باهاشون اومده بود. منم قبل از اینکه برسن یه غذای ساده بار گذاشته بودم. گفتم وقتی اومدن، یه شامی باشه دور هم بخوریم. وقتی اومدن مامانم بهم گفت ما شام نمیمونیم. خواهرت از من قول گرفته که زودتر بریم. چون درس داشت و میخواد زودتر برگردیم خونه...

اخه چرا؟ خواهرم اصلا انگار از خونه ی من فراریه. فکر نکنم بقیه اینطوری باشن. بقیه شوق و ذوق دارن برن خونه خواهرشون. حتی اگه بخاطر سختی درس و رشته هم باشه، دوست خواهرم یه ترم یه امتحان خیلی مهمش رو نداد و گفت میخوام به خواهرم توی چیدن جهیزیه کمک کنم و بختطر همین امتحانشو نداد. کلا یه ترم عقب افتاد بخاطر اون. اما خواهرم اینجا نمیاد حتی و فقط بهونه درس میاره. من دیگه در اون حد که دوستش واسه خواهرش کرده از شوهرم توقع ندارم. ولی دیگه اخه اینطوری که الان هست هم نباید باشه...

شما با خواهرتون چطوری هستین؟

عزیزم خواهرت طبیعی نیس 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خواهرام خوبم البته اون دوتا بزرگه دعوا میکنن باهم گاهی دلخور میشن ولی چند وقت بعدش دوباره آشتی و این روند ادامه داره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

ایشون تمرکزش رو روی خودش و خواسته‌هاش گذاشته و بقیه اصلا براش اولویت نیستن شما هم نمی‌تونید کاری بکنید خودش بعدها سرش به سنگ می‌خوره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

شاید واقعا درساش سنگین وسخت باشه اگرم دلیل دیگه ای داره از مامانتون یا خودش بپرسید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

شاید واقعا درساش سنگین وسخت باشه اگرم دلیل دیگه ای داره از مامانتون یا خودش بپرسید

خودش که قطعا صادقانه بهم نمیگه. مامانم هم اگه چیزی بدونه، صادقانه بهم نمیگه که موضوع چیه که من ناراحت نشم

خواهرت بشدت بهت حسودی میکنه اه بترس ازش دخترک موذیو ساده و احساساتی نباش هر چی تو ساده اون موذی مراق ...

نه اینطوری نیست که حسادت کنه یا توی خط اینطور چیزا باشه