2777
2789
عنوان

امکانش هست خانوادم به خودم نگن و به دکتر بگن لوله هامو ببنده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست
چطور سادگی خب شاید شوهرمو پر کنن امضا کنه و ببندن دیگه چی میشه کرد هیچی

عزیزم قانون اینه که شما هم سنت پایینه هم بچه اولت هست به شوهر چه ربطی دارع اصلا شاید خدای نکرده واسه شوهرت اتفاقی افتاد وشما خواستی دوباره ازدواج کنی یا زبونم لا ل زبونم لال واسه بچتون یه اتفاقی افتاد یکم عمیق فکر کن گلم داری مادر میشی زمونه گرگه با این سادگیت سخت میشه برات زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوزم کاهش وزنتون ادامه دارهمنم ی چن کیلومیخام کم کنم اصن تنبلیم میره ب ورزش

بادارم عزیزم سعی می کنم فقط وزنم افراطی بالا نره . تا بعد زایمان ان شاالله 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من و دوستم پدرخودمونو در آوردبم ببندن 

نبستن

همونجا یکی بود اومده بود برا خواهر معلول ذهنیش

شوهرم معلول بود

سومین بچه بود 

بچه ها سالم بودن ولی خب مونده بودن رو دست بقیه 

می‌گفت ببندین اینا نمیفهمن باز بچه دار میشن 

دکتر می‌گفت نمیشه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

افرین عزیزم ماشاءالله به این ارادهمیشه بگی چیکار کردی اینهمه کم کردی

کالری شماری میکردم و حذف قند و کم کردن برنج. نون

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...