2777
2789
عنوان

وقتی یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
اره ولی پشتوانه و شرایط خیلی خوبی برای شروع کارای دیگه دارهیحورایی انگار رو این کار تعصبی شده باشه ح ...

نه تعصب نیست از تغییر میترسه بعضیا جسارتشون پایین بعضیام هر ماه سر یه شغلن هر دوش خوب نیست و مانع پیشرفته

نمی‌دونم چرا حس کردم یا زندایی طرف هستی یا زن عموش

نبابا 

منم نیش و کنایه نمی‌زنم بش اون مهمترین فرد زندگیم بوده ی دورانی الان اومد ذهنمو مشغول کرد دوباره واسه همین تاپیک زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حق با شماست الان خیلی از تولید کننده ها تواین بازار فقط به فکر این هستن که لاقل خودشونو حفظ کنن. ...

ادم میبینه وضعیت جامعه رو خیلی سخته حتی ی پول بخورنمیر در اوردن

اخه هنوز حتی ی درامد حدااقلی ثابت هم ایجاد نشده اکثرا فقط گردش مالی داره سودی نمیمونه تهش

کلا کار تولیدی همین هست همه با هم باید بشینن هم فکری حمایت که چیکار کنیم رونق بگیره واقعا تو این شرایط هرکس از پس تولید برنمی‌آید دمش گرم کردن طرف .جوونا همه دنبال پشت میز نشستن هستن

کلا کار تولیدی همین هست همه با هم باید بشینن هم فکری حمایت که چیکار کنیم رونق بگیره واقعا تو این شرا ...

تو کار تولید کلا تو هر منطقه ی چن نفر گردن کلفت تو اون زمینه هستن که از قبل این تورمای سرسام اور اومدن رو کار و دیگه رفتن بالا

وقتی یکی الان تو این وضع میاد از صفر شروع کنه له میشه بینشون تقریبا

تو کار تولید کلا تو هر منطقه ی چن نفر گردن کلفت تو اون زمینه هستن که از قبل این تورمای سرسام اور اوم ...

خدا خیرت بده حرف دلم زدی بخدا عین واقعیت .ولی همش نمیشه یه طرف لیوان ابو دید .از ماحرکت از خدا برکت