2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاهانشكنه ناخوناشون!ببين مشكل خيلي عمقي تره! مرداي ايراني كاملاً متوهمن، ننشون از خودشون متوهم تره!

مادراشون نبودن ارتش یک نفره بودن اونا😂

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

پسرا رو باید جوری بار بیاری که تو خونه هم کار کنه.‌موقع سفره جمع کردن..جمع کردن اتاقش..بزرگ تر که شد تو شستن ماشین..پدرش باید بهش یاد بده کار کنه...همیشه پدر نقشش مهم تره توی مرد برآوردن پسرا

...
مادراشون نبودن ارتش یک نفره بودن اونا😂

ببين فيلم هزارپا رو ديدي؟ عطاران توش بازي كرده، يه آقايي هست يه پيكان داره، حمال و بي پول و بي ريخت، خواهرش داشت فكر ميكرد براش زن بگيره ميگفت فلان خانم دكتر اگه خوشگلم هست جهنم همونو بگيريم براي داداشم!!!!! 😂خونواده هاي ايراني همينن، مرداي اين خونواده ها هم نتيجه همين توهمن 😂

پسرا رو باید جوری بار بیاری که تو خونه هم کار کنه.‌موقع سفره جمع کردن..جمع کردن اتاقش..بزرگ تر که شد ...

من بودم پسرمو میفرستادم کلی ماارت مردونه یاد بگیره تا چهارده سالگی روی پای خودش وایسه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ببين فيلم هزارپا رو ديدي؟ عطاران توش بازي كرده، يه آقايي هست يه پيكان داره، حمال و بي پول و بي ريخت، ...

ندیدم ولی با تعریفی ک کردی انگار چیزیم از دس ندادم

چ تنفرانگیز