شیشه رو از پسرم گرفتم الان پنج روزه کلا نمیدم بهش اما خیلی بهانه گیری میکنه صبح از خواب بیدار میشه بهانه گیری میکنه ظهر هم بعد خواب همینطور شب هم بیدار. میشه همینطور گریه میکنه تا کی درست میشه که فراموش کنه شیشه رو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سال و نیم چون میخوام از پوشک بگیرم انقد شیشه میخورد صبح تا صبح خودشو خیس میکرد از طرفی تا دوازده ...
۲/۵ اگر آماده نیست برای پوشک بهش فرصت بدین ، مخصوصا که شبا هم می خورده خیلی وابسته بوده ، من دخترم شیر شبش رو از ۶ ماهگی قطع کرده بودم ، و اینکه حتما بین این دوتا چالش بزرگ برای بچتون حداقل ۲،۳ ماه بهش زمان بدین ، هم شیر هم پوشک خیلی سنگینه
بچم یه هفته قبلش مریض شده بود. دکتر شربت ازیترومایسین بهش داد. متنفر بود ازش . بعد خوب شدن اونو به سینم زدم هم خیلییییی تلخه هم چسپناکه و نمیتونه بخوره کلا از چشش افتاد بچه ای که نیم ساعت ب نیم ساعت شیرمیخاس