2777
2789
عنوان

بداخلاقی بعد شیشه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 36 پست
دو سال و نیم چون می‌خوام از پوشک بگیرم انقد شیشه میخورد صبح تا صبح خودشو خیس میکرد از طرفی تا دوازده ...

من هنوز به مرحله پوشک نرسیدم حس میکنم هیچوقت نمیتونم اون مرحله رو رد کنم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تا ۶،۷ ماه موقع خواب گریه می کرد ، باید نیم ساعتی تو بغل راه می بردیم تا آروم بشه ، خیلیم تو ...

آره خیلی غصه اش رو میخورم دیشب میخواستم بدم بهش گفتم نه دیگه گرفتم نباید دوباره بدم 

دو سال و نیم چون می‌خوام از پوشک بگیرم انقد شیشه میخورد صبح تا صبح خودشو خیس میکرد از طرفی تا دوازده ...

۲/۵ اگر آماده نیست برای پوشک بهش فرصت بدین ، مخصوصا که شبا هم می خورده خیلی وابسته بوده ، من دخترم شیر شبش رو از ۶ ماهگی قطع کرده بودم ، و اینکه حتما بین این دوتا چالش بزرگ برای بچتون حداقل ۲،۳ ماه بهش زمان بدین ، هم شیر هم پوشک خیلی سنگینه 

آره خیلی غصه اش رو میخورم دیشب میخواستم بدم بهش گفتم نه دیگه گرفتم نباید دوباره بدم

عزیزم خداقوت ، نازش رو بخرین ، باهاش فقط مهربونی کنید الان خیلی دلتنگه ، من موقع از پستونک گرفتن دخترم تا یک هفته خودم گریه می کردم یواشکی 

چی زدی به سینت که دیگه بهونه شیر نگرفت

بچم یه هفته قبلش مریض شده بود. دکتر شربت ازیترومایسین بهش داد. متنفر بود ازش . بعد خوب شدن اونو به سینم زدم هم خیلییییی تلخه هم چسپناکه و نمیتونه بخوره کلا از چشش افتاد بچه ای که نیم ساعت ب نیم ساعت شیرمیخاس

عزیزم خداقوت ، نازش رو بخرین ، باهاش فقط مهربونی کنید الان خیلی دلتنگه ، من موقع از پستونک گرفتن دخت ...

آره درست میگی من نمی‌دونستم بخاطر شیشه اس بهانه گیری هاش دیروز مادر شوهرم گفت بخاطر همونه

خواستم بگم اسی چقدر راحت با اعتیاد بچه ت کنار اومدی دور از جونش البته🤦‍♀️😅😅

وایی حالا من می گفتم چرا شیشه آخههههه قبل خوندن تاپیک چقدر حرص خوردم ، خداروشکر که ما اشتباه کردیم و به خیر گذشت 

من قبل عید سه روز امتحان میکنم اگه ببینم آمادگی ندارم باز میبندمش تا بعد عید

عزیزم شبا چی زیرش میندازی سا با پوشک میخابونی چجوریه