2777
2789
عنوان

بداخلاقی بعد شیشه گرفتن

337 بازدید | 36 پست

سلام مامانا

شیشه رو از پسرم گرفتم الان پنج روزه کلا نمیدم بهش اما خیلی بهانه گیری می‌کنه صبح از خواب بیدار میشه بهانه گیری می‌کنه ظهر هم بعد خواب همینطور شب هم بیدار. میشه همینطور گریه می‌کنه تا کی درست میشه که فراموش کنه شیشه رو 

یک هفته ای اوکی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم پنج روزه از بچم شیر گرفتم شیرخودمو. چون منعش نشدم و گفتم بخور دید تلخه دیگه سراغش نیومد. باید یه چیزی بهش بزنی که خودش نخاد بخوره. چند وقتشع؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب ها موقعی که خوابه شیشه بهش بده گناه داره یا در طول روز با نی بهش آبمیوه و شیر بده

چه کاریه بچه هوایی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم پنج روزه از بچم شیر گرفتم شیرخودمو. چون منعش نشدم و گفتم بخور دید تلخه دیگه سراغش نیومد. باید یه ...

دو سال و نیم چون می‌خوام از پوشک بگیرم انقد شیشه میخورد صبح تا صبح خودشو خیس میکرد از طرفی تا دوازده ظهر می‌خوابیذ چون سیر بود و صبحونه نمی‌خورد 

منم با آب قاطی کردم وقتی میگه میگم مامانی شیشه خوردی بدمزه بود یادت میاد دیگه چیزی نمیگه البته دیروز با مادرشوهرم حرف میزدم از همین گرفتن شیشه و اینا دیشب خیلی بهانه گرفت خودم یادش انداختم فک کنم 

سلام اوایلش یه چیزی که دوست داره جایگزین کن

مثلا من دخترم شیر دوست داشت توی لیوان بهش شیر میدادم بعد از یک ماه دیگه بهونه نگرفت

البته بچه با بچه فرق داره همه شون یکی نیستن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
منم پنج روزه از بچم شیر گرفتم شیرخودمو. چون منعش نشدم و گفتم بخور دید تلخه دیگه سراغش نیومد. باید یه ...

چی زدی به سینت که دیگه بهونه شیر نگرفت

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

دختر من تا ۶،۷ ماه موقع خواب گریه می کرد ، باید نیم ساعتی تو بغل راه می بردیم تا آروم بشه ، خیلیم توپولو بود واقعا سخت بود ، درکش کن ، الان یکی از عزیزترین چیزهاشو از دست داده ، مثل اینکه مثلا از شما گوشی، یا اتاق یا خونت رو بگیرن و تو غم از دست دادنش رو داری