2777
2789
پسرمنم یه هفته اینجوربود هردکتری بردم سرم زدم خوب نشد تا یروز بردم یه دکتر متخصص بهش قرص فاموتیدین ...

متخصص چی؟ پسر من ۵ سالشه

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
خیلی خوبه افرین واقعا کاش من بتونم ۱۱ بخوابم ولی تا۲نیم بیدارم همیشه

عزیزم تمرین تمرین و تکرار من تا سر صب هم از فکر خیال بیدار بودم همسون اشغال و بیخودن بریزشون دور حرف ادمای منفی رو عین بار نکش تو ذهنت بهشون فک نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بچه ها گفت قرص فاموتیدینراست میگه منم این قرص رو یبار خوردم معجزه کرد هرکاری میکردم خوب نمیشد ...

۵  سالشه تا حالا قرص نخورده

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
پس چند میخوابی؟وقتی مادر دو بچه باشی از صبح تا شب کار خونه و بچه و شوهر داری کنی ۹هم میخوابی🤭

اره واقعا شما که حق داری  عزیزم خدا بهت سلامتی بده 

من ۲ میخوابم انگار ساعت بدنم فیکس شده روی ۲

عزیزم تمرین تمرین و تکرار من تا سر صب هم از فکر خیال بیدار بودم همسون اشغال و بیخودن بریزشون دور حرف ...

قربونت برم درست میگی 🩷همش خواب پسری رو میبینم که تنهام گذاشت

هی تو خواب هم بی محلی میکنه بهم 

خیلی شبامو خراب میکنه 

دعا کنید فراموشم بشه 

تهرانی ؟ چون توی تهران این بد بختیو داریم زود بریم که ترافیک بیشتر نشه

اره 

من ب چش بدبختی نمیبینم 

خدارو شاکرم ک سالمم شاغلم  هدف دارم ☺️

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
قربونت برم درست میگی 🩷همش خواب پسری رو میبینم که تنهام گذاشتهی تو خواب هم بی محلی میکنه بهم خیلی شب ...

عزیزممم اگر مجردی که کلا فراموش کن قدر خودتو بدون اگ من مجرد بودم دیگ خاب اضافیزو خیلی چیزا حذف میکردم صب تا غروب میموندم کتابخونع درس میخوندم ی رشته خوب قبول شم الان تو سی سالگی با اینکه شاغلم حسرت رشته های مورد علاقم نخورم