2777
2789
عنوان

اگر تا اخر عمر مجرد بمونیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 66 پست

منم تقریبا مثل توام توکل کن به خدا گاهی که زیاد فک میکنم میگم از کجا معلوم چقدر زنده ام چرا اینقدر غصه بخورم همین امروز اینده ای بود که سالها منتظرش بودی پس امروز رو خوش باش قدر سلامتیت رو بدون و محافظت کن بخوایی زیاد فک کنی مریض بشی کسی نیست جمعت کنه ان شالله یکی پیدا بشه که باهاش خوشبخت بشی ولی اینکه خونه به اسمته به کسی نگو معلوم نیست طرف به خاطر خونه بیاد و از دستت در بیاره حالا بعدا ازدواج کردی شناخت اعتماد به دست اوردی بگو 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن ات متناسبه ؛ بالا نیست

نگران نباش 

انشاالله به زودی با یک آدم خوب و مناسب آشنا بشی و ازدواج کنی

به خودت برس ؛سنگین بگرد ؛ برو بیا دیده بشی 

الان عقل مردم به چشمشونه

میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حوا و سایت تبیان ثبت نام کنی و آشنا بشی 

من تابحال اصلا ارتباط جنسی با هیچکس نداشتم خوشمم نمیاد زنگ تفریح مردهای بی مصرف بشم خداروشکر با چهار ...

اما گفتی احساس تنهایی می‌کنی. فکر کردم به جنس مخالف احتیاج عاطفی داری.  

کاربری دست ۷ نفره. ❕

یعنی چی ۵۰درصدهم نیستن نمیفهمم. تو خودت میتونی منبع عشق باشی دختر. خودتو دست کم نگیر

یا قدشون کوتاهه یا خیلی خیلی بلندن یا خیلی چاقن یا خیلی لاغرن یا خیلی عصبین یا اخلاقشون چرته

خانوادشون دخالتگره یا سوادشون کمه 

من فقط یه ادم نرمال خواستم اصلا نیست در حالیکه دوستام براحتی پیدا کردن حتی پسره از خودشون سرتره

خب تا الان سی سالمه نشده دیگه سنم بالا رفت

کاش من جات بودم😔

۷سال ازت کوچیکترم،تو۱۴سالگی عاشق شدم و میمیردم برا طرفم.تا۲۰سالگی دوسش داشتم اما درگیر عشق یکطرفه شده بودم.نمیدونی چه زجری کشیدم😔بعدشم یکی دیگه اومد خواستگاریم و اتفاقی که ازش میترسیدم افتاد،خیلی میترسیدم به عشقم نرسم و نرسیدم.باورت میشه روز عروسیم بد ترین روز زندگیم بود؟الانم شوهرم از دار دنیا خوبی که داره اینه صبوره و نماز خونه.نه پول داره،نه خونه و ماشین درست حسابی داره...هیچی.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

کاش من جات بودم😔۷سال ازت کوچیکترم،تو۱۴سالگی عاشق شدم و میمیردم برا طرفم.تا۲۰سالگی دوسش داشتم اما در ...

هرکسی قسمتی داره پول همه چیز نیست من بابام پولدار بود اما یه ارزن هم ازش بهم نرسید 

هرکسی قسمتی داره پول همه چیز نیست من بابام پولدار بود اما یه ارزن هم ازش بهم نرسید

اتفاقا پول همه چیزه،برا منی که از بچگی روی پول رو ندیدم همه چیزه😔دوست دارم بدونم این پول چی هست؟

پول داشته باشی تحقیر نمیشی،دیگران ازت سوء استفاده نمیکنن،خوشیای روزگارو میچشی،نقطه ضعف دست دیگران نمیدی،کاراتو راحت راه میندازی.

پول خیلی مهمه.اینکه شغل داری و یه واحد خریدی خداروشکر کن.اسن خیلی خوبه که تو مستقلی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤