2777
2789
اخ منممم همینم الان

چه داروهایی داد بهت

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقی ب توقی میخوره معده ی بنده درددد میگیره میرم زیر سرم حالت تهوععع شدیدآخه لامصب ب تو چه چرا دهن من ...

منم مریضم🥲معدم میسوزه حس داغی دارم اصلا نخابیدم🥲شوهرم گفت بریم سرم بزن پول نداره روم نشد

البته هفته پیش سرم زدم خوب نشدم

فاموتیدین قرصمترو نیدازولبا امپول و سرم

ایشالا خوب شی گلم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

فداتشم

نشی😘

من دوهفتس مریضم خوب نمیشم الانم کل خانوادم مریضن

من گلاب ب روتون این ماه پریودی همراه با سرما خوردگی شدید همراه بود مردم و زنده شدم ۳بسته نوار مصرف کردم خون ریزی شدید هر سرفه و عطسه هم که ماشالله غرق میشدم تو خون

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من گلاب ب روتون این ماه پریودی همراه با سرما خوردگی شدید همراه بود مردم و زنده شدم ۳بسته نوار مصرف ک ...

منم موقع پریودیم مریضم شدم🥳🥳🥳محشرههه دیگه به اینجام رسیده

دیوونه شدم بخدا

من گلاب ب روتون این ماه پریودی همراه با سرما خوردگی شدید همراه بود مردم و زنده شدم ۳بسته نوار مصرف ک ...

برمن سرماخوردگی نیست بودتاحالا خوب شده بودم😭نمیدونم چیه خوب نمیشم

خب حالتت چیه دختر چرا نرفتی دکتر

رفتم خوب نشدم سرم زد با ده تاامپول داخل سرم🥲

داغی بدن بیحالی معده درد ابریزش شدید بینی عطسه 

اشتهام کم شده حالت تهوع

🥲🥲انقدر ابریزش دارم بینیم کلازخم شده میسوزه