2777
2789
عنوان

اونایییی ک خیلی سر زبون دارید لطفاً بیاید گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 22 پست
منم همینطور خواهر😂اگه به داداشم یا رفیقای دیگ داداشم بگه آبروم تو کل شهر می‌ره خیلی حس زهرماریه خود ...

این زل میزد به من آنقدر فرار کردم و اخم کردم ک دیگه نگاه نمیکنه خیلی وقتا وقتی ماشین می‌شون از بالا  نگاه میکنم احساس میکنم منو از شیشه ماشین میبینه ولی به روی خودش نمیاره 

یا امروز من تموم مدت جلو چشمش بودم اصلا نگاهم و نگرفتم بعد به آسمون و در و دیوار نگاه کرد ولی به من ن 

خب معلومه از گوشه چشمش داشته منو میدیده ولی یجوری رفتار کرد انگار ک منو نمیبینخ

(:A__•~•__M:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه می‌دونی پسریه که به کسی چیزی نمیگه یا ابروتو نمیبره برو بهش بگو قرار نیست تا ابد اینو پنهو ...

آخه اول اون کسی بود ک به من زل میزد من بی محلی میکردم بعد الان خودم برم دنبالش؟ خب آیدی مشخصی ام نداره اکانتشو ندارم ک اینم مشخصه رفیقشه من به رفیقش چی بگم ؟

(:A__•~•__M:)