2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4577 بازدید | 333 پست
هیچی دعای خوشبختی کردم برای کسایی ک میخوان تو این شرایط بمونن ایران خدا کمکشون کنه چیز بدی گفتم؟ ایر ...

از اون دسته آدمایی هستی که موزیانه حرفتو با طعنه و کنایه و تیکه میزنی بعد که بهت جواب میدن خودتو مظلوم نشون میدی تا طرف مقابل رو مقصر جلوه بدی

اصطلاحا به اینجور آدما میگن دو رو

خوب نیست این اخلاقت،البته که خوردی به تور یه حس ششمی قوی که شک ندارم همچین اخلاق و سکناتی تو دنیای واقعی هم داری.

شما اگررر مودب بودی و شعور داشتی از لفظ میپری استفاده نمیکردی

پس مشخصه اونی که ادب و شخصیت نداره شما هستی

در ضمن این شما بودی که منو ریپلای کردی نه من

پس بفرما راتو بکش برو و کم ادای آدمای مظلوم رو دربیار.به سلامت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا صدها متخصص تو ایران خودکشی کردن؟ چون هیچوقت ب جایگاهی ک باید نرسیدن اون ک شما میگی 1 در ملیونه آ ...

چرا درامریکاخلبان خودکشی میکنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

دقیقا از وقتی باردار شدم همه دارن بحث میکنن بچه نیارید بدبخت میشه چیکار کنم بچه 6 ماهه رو بکشم؟

نهههههه اصلاااااا.اگه بکشی آهش تاابد دامانتو ول نمیکنه .یه عامیل داشتیم بچشو سقط کرد خدا هم جون بهترین و زیباترین بچشو گرفت .تو ۱۸ سالگی بحدی دختر ۱۸ سالش زیبا بود ک من مثلش ندیدم.آهش دامنتو ول نمیکنه

همینجا پزشکاشم خودکشی میکنن دیگ شما خودتو میخوای گول بزنی با این حرفا اوکی من حرفی ندارم بعدم کی گفت ...

جدا از تحریم و شرایطی که خود امریکا و اروپا برای مردم خاورمیانه بویژه ایران درست کردن.  ب نظر من  جنگ روانی رسانه ای که علیه مردم ایران راه انداختندبشدت ب روحیه نادامیدی و ترس و اضطراب دامن زدن بخدا هنوز اروپا نرفتی که بفهمی چقدر فریبمون دادن نه ایران جهنم هست و نه اروپا بهشت اگه سایه سنگینشون برداشته میشد ایران بهشت خالص میشد  بهر حال دیدگاه ادمها متفاوته ادمهای افسرده و سیاه بین بیشتر از ادمهای فقیی. بچه هاشون اسیب میبینن پس شما دوست نداری بچه نیار عزیزم مجبور که نیستی

از اون دسته آدمایی هستی که موزیانه حرفتو با طعنه و کنایه و تیکه میزنی بعد که بهت جواب میدن خودتو مظل ...

اهان دیدی من چیزی نگفتم گفتی طعنه و کنایه 

فازت چیه خوبه ولی میپری خوب نیس 

با این شرایط تربیتیه بعضیا 

نسل بشریت هرچه زودتر منقرض شه بهتره 

حداقل کره زمین و بقیه مخلوقات در ارامشن

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اهان دیدی من چیزی نگفتم گفتی طعنه و کنایه فازت چیه خوبه ولی میپری خوب نیس با این شرایط تربیتیه بعضیا ...

@niniyar‍ 

لطفا به ایشون رسیدگی کنید

از اول تایپیک بنده رو ریپلای میزنن و دائم در حال طعنه و تیکه به کاربرا هستند.

جدا از تحریم و شرایطی که خود امریکا و اروپا برای مردم خاورمیانه بویژه ایران درست کردن. ب نظر من جن ...

اره منم همینو میگم 

ولی خب ما نمیتونیم تحریمو درست کنیم 

اگرم بخوایم باید از جونمون بگذریم 

پس رفتن گزینه بهتریه

بچه هم اره اختیاریه ب هر حال هرکی 

با شرایط خودش هرکی هم نظر خودشو 

داره نظر همه هم محترمه 

اهان ینی شما تو بی آبی بی برقی جنگ هم همچنان خوشبختی اوکی سطح فکر شما همینه ادامه ندیم بهتره

آقا این بحثا رو ول کنید الان من دسشویی ۲ دارم ولی میترسم برم دشویی آب قطع شه🤣🤣🤣🤣🤣

@niniyar‍ لطفا به ایشون رسیدگی کنیداز اول تایپیک بنده رو ریپلای میزنن و دائم در حال طعنه و تیکه به ک ...

این موضوع قبلا برا من پیش اومده طرف خودش 

تعلیق شد گفتم ک حواست باشه الکی تگ نکنی 

چرا صدها متخصص تو ایران خودکشی کردن؟ چون هیچوقت ب جایگاهی ک باید نرسیدن اون ک شما میگی 1 در ملیونه آ ...

آره عزیزم ولی کل خاورمیانه رو ک به هوای مهاجرت بچه دار میشن راه نمیدن اونجا.دختر عمموم میخاد بچه بیاره میگه میفرستمش آلمان 😑😑😑😑

آقا این بحثا رو ول کنید الان من دسشویی ۲ دارم ولی میترسم برم دشویی آب قطع شه🤣🤣🤣🤣🤣

ایران بهشته عزیزم نزن این حرفووو عههه 

نی نی سایتیا ناراحت شدن... 

بهشون برخورد بنظرم برو از اونا راهنمایی بگیر 

ببین کجا باید بری دسشویی... 

ببخشید اعصابم خورد شد 😂

ما برا دسشویی هم اب نداریم بعد ی عده میگن 

اینجا کجاش بده