2777
2789
عنوان

بی احترامی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 59 پست
زیاد سخت نگیرین شاید تودلش چیزی نبود انقد بی جنبه نباشین

بخدا اینقد بدم میاد یکی هرچیزی دلش میخاد میگه بعد واسه اینکه سرپوش بزاره روی حرفاش 

میگه چیزی تو دلم نبود منو ببخش و فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینقد بدم میاد یکی هرچیزی دلش میخاد میگه بعد واسه اینکه سرپوش بزاره روی حرفاش میگه چیزی تو دلم ...

هرچیزی ک نمیشه ولی یموقع ها هست بعضیا از سر علاقه بهم فحش هم میدن چی میشه مگه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
آخه چرا این شوخی رو فقط با من کرد تو یه جمع ده نفرهچرا با خانواده خودش نکرد

وقتی خندیده یعنی باهات دشمنی نداشته و‌یشوخی بود 

اما اگ ازت بدش بیاد پوز خند میزنه یا بی محلی میکنه بهت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
هرچیزی ک نمیشه ولی یموقع ها هست بعضیا از سر علاقه بهم فحش هم میدن چی میشه مگه

میدونی چیه؟تو این دوره زمونه همه فرق شوخی و جدی رو میدونن . دیگ دوره این حرفا گذشت چیزی تو دلم نبود 

حالا منظور مادرش چی بوده از این حرف پشت تلفنیعنی چی ازش خبر داریبهت زنگ زده

گفتم لابد خواسته کدورتهارو برداره براهمون خبرگرفته بینتون درسشد یانه دیگه

میدونی چیه؟تو این دوره زمونه همه فرق شوخی و جدی رو میدونن . دیگ دوره این حرفا گذشت چیزی تو دلم نبود

بازم مونده به ادمش عزیزم

فضوله میگم.الکی خواسته بدونه تو چی میگی میخای آشتی کنی یا نه....مزه دهنت چیه

خودمم همین حس رو دارم

به نظرت جواب خوبی دادم که گفتم ازش خبر ندارم یا باید چیز دیگه ای میگفتم

خودمم همین حس رو دارمبه نظرت جواب خوبی دادم که گفتم ازش خبر ندارم یا باید چیز دیگه ای میگفتم

ن اتفاقا خوب گفتی چون اون میخاست تو بیشتر راجب دخترش بگی.بیاد بگه آشتی کنید منظوری نداشت

ن اتفاقا خوب گفتی چون اون میخاست تو بیشتر راجب دخترش بگی.بیاد بگه آشتی کنید منظوری نداشت

به شوهرمم گفت ازش خبر داری

شوهرم گفت کاهش زنگ میزنم حالش رو میپرسم بنظرم دروغ گفت چون من ندیدم اصلا بزنگه