2777
2789
عنوان

بی احترامی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 59 پست
هرچیزی ک نمیشه ولی یموقع ها هست بعضیا از سر علاقه بهم فحش هم میدن چی میشه مگه

یعنی چی ؟؟

غلط میکنن فحش میدن 

به پدر و مادر و همسر خودشون فحش بدن از سر محبت 

چقدر زشت و بی ادبانه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آدما هرچی به دهنشون میاد میگن 

بعد میگن هیچی تو دلم نبود و شوخی کردم 

اگه تو جواب بهش میگفتی خبر مرگ بچت یا خبر مرگ مادرت میدیدی اتفاقا خیلی چیزا تو دلشه 

برعکس بقیه من بهت توصیه میکنم اصلا باهاش صحبت نکنی . بذار یاد بگیره درست رفتار کنه . ازت عذرخواهی کنه . بذار بفهمن دم دستی و حقیر نیستی که هرکی از راه رسید نسنجیده و چرت و پرت نگه . این بار کوتاه بیای توهین های بدتری هم میبینی ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ؟؟غلط میکنن فحش میدن به پدر و مادر و همسر خودشون فحش بدن از سر محبت چقدر زشت و بی ادبانه

منم دقیقا حرفم اینه

چرا تو جمع خانوادشون که ۱۰ نفر بودن به من اینو گفت

در طول یکی از همین ۴ماه ها آنقدر تیکه و به بی احترامی هست که نگم بران

یبار بعد از بی احترامیش سر کوچه دیدمش باهاش سلام علیک کردم دست دادم

خیلی پشیمونم

بنظرت فکر کرده باهاش اوکی شدم

فقط تو رودربایستی

ولی من مجبوریم گاهی ببینمشونزندگی خراب کن هارو

عزیزم، می‌دونم چقدر ناراحت شدی، اون حرف واقعاً نسنجیده بوده. ولی یه لحظه فکر کن خواهرشوهر و برادرشوهر این روابط همیشه پیچیده‌تر از روابط معمولی هستن. اگه تو الان بخاطر یه حرف یا شوخی ناخواسته قهر کنی و ادامه بدی، این دعوا بین دو نفر نیست؛ این بین دو خانواده است.

یادت باشه، خواهرشوهرت هم بالاخره خواهر همسرت هست. اگه قرار باشه ما با هر ناراحتی قهر کنیم، سال دیگه اگه برادرت یک کلمه‌ای به شوهرت بگه، شوهرت هم باید با برادرت قهر کنه؟ این چرخه ادامه پیدا می‌کنه و دودش توی چشم همه میره. یکم بزرگتر به قضیه نگاه کن و این رابطه خواهر و برادری رو که برای شوهرت مهمه، فدای دو ماه قهر نکن.

عزیزم، می‌دونم چقدر ناراحت شدی، اون حرف واقعاً نسنجیده بوده. ولی یه لحظه فکر کن خواهرشوهر و برادرشوه ...

عزیزم خانواده ی من اصلا قابل قیاس نیست با اونا

هیچ وقت بی حرمتی نمیکنن

این اولین توهین از سمت خواهر شوهرم نبوده خیلی زیاد اتفاق افتاده و کاسه صبر لبریز شده 

عزیزم خانواده ی من اصلا قابل قیاس نیست با اوناهیچ وقت بی حرمتی نمیکنناین اولین توهین از سمت خواهر شو ...

اگ برادراشونو میخان خب بیان ببرن دیگ چی از جون ما میخان این خانواده هاشون 

حق با توعه عزیزم دقیقا میدونم چی‌میگی

من از اول جوری رفتار کردم که کسی جرات نداره جلوم چیزی بگه که ناراحتم کنه . چه برسه توهین کنه