2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرمم نمیشه بخوابممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 25 پست
یاد زندگی هاس قشنگ گذشته افتادم

من یاد شبای نذری افتادم که همه اینطوری جمع میشن پیش هم 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس بشینه و مادر شوهر به کنار مرده مسن ظرف بشوره خیلی عجیبه خونوادشون

پدرشوهرم کلا مرد خوبیه و همیشه پشت سر مادرشوهرم میچرخه و دورش مبگرده 

ما هم تو آشپزخونه کار می‌کنیم هی میاد میگه بزارید من کمک کنم کاری ندارید و...

دوتا برادرشوهرام بیشعورن وگرنه اونا باید میشستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

پدرشوهرم کلا مرد خوبیه و همیشه پشت سر مادرشوهرم میچرخه و دورش مبگرده ما هم تو آشپزخونه کار می‌کنیم ه ...

خب عزیزم شما چرا نشستی نگفتی نه بشین شما بزرگی زشته من بشینم تو شما بشوری من از شما کوچیک ترم

خب عزیزم شما چرا نشستی نگفتی نه بشین شما بزرگی زشته من بشینم تو شما بشوری من از شما کوچیک ترم

خب خودش نزاشت گفت تو نمیخواد بشوری کسلی بشین من میشورم.کلا خیلی مرد مهربونیه خیلی دوسش دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

پدرشوهرم کلا مرد خوبیه و همیشه پشت سر مادرشوهرم میچرخه و دورش مبگرده ما هم تو آشپزخونه کار می‌کنیم ه ...

برادرشوهرات؟

شما یکم انگار مدرن فکرمیکنید

ماها میگیم خانما ظرف میشورن واینا

ن بخاطراینکه خانمن وظیفشونه واینا من خودم دوس ندارم شوهرم تو کارای خونه خیلی دخالت کنه وقتی کاری ک ازش نخواستمو انجام میده حرصم درمیادمیگم اینکارا واسه منه جرا دخالت ب کار‌من‌میکنی؟

و اصلا کار اقایونو قبول ندارم کثیف کاریشون زیاده حالا براشما برعکسه اقایون بعداز کار میرن اشپزخونه

برادرشوهرات؟شما یکم انگار مدرن فکرمیکنیدماها میگیم خانما ظرف میشورن واینان بخاطراینکه خانمن وظیفشونه ...

نه ما هم اینطور نیست اصلا 

چرا کمک میدن توی کارهای سنگین تر یا پذیرایی و سفره انداختن اونم وقتی خودمونی هستیم 

ولی منو نزاشت بشورم پدرشوهرم گفت کسلی برو بشین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نه ما هم اینطور نیست اصلا چرا کمک میدن توی کارهای سنگین تر یا پذیرایی و سفره انداختن اونم وقتی خودمو ...

چ‌پدرشوهر باحالی حالا پدرشوهرما برعکسه😆

ی بار رفتم‌خونشون چون خیلی سربچه داری اذیت میشدم دگ همون ی ذره کمکیم ک میدادم نمیتونستم 

بعد پدرشوهرم رفت ظرفای شامو شست من برام عجیب بود ک چرا داره اینکارومیکنه بعدها با خودم فکرکردم گفتم حتما ب خاطراینکه ب من‌بفهمونه برم کار کنم اینکارو کرده😂😂البته منم گفتم بزار بیام بشورم ولی نزاشت

چ‌پدرشوهر باحالی حالا پدرشوهرما برعکسه😆ی بار رفتم‌خونشون چون خیلی سربچه داری اذیت میشدم دگ همون ی ذ ...

خب دیگه پدرشوهر توام همین کارو کرده

من سر سفره پدرشوهرم میشینه کنارم برام غذا میکشه چیزی بخواد به من میگه 

بعد هر وقت ببینمش برم خونشون بیاد کلی بغلش میکنم بوسش میکنم 

همیشه میرم خونشون میاد میشینه پیشم کلی باهام تعریف میکنه 

انقدر دوسش دارممممم که نگو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خب دیگه پدرشوهر توام همین کارو کردهمن سر سفره پدرشوهرم میشینه کنارم برام غذا میکشه چیزی بخواد به من ...

اون قصدش چیز دیگه ای بود و من شرایطم فرق میکرد

تنش سالم باشه‌همبشه این ادما رو باید بزاری‌رو سرت