2777
2789
عنوان

معجزه ی سوره ی یس

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 40 پست
سلامت باشین الهی عاقبت بخیر بشین اگر مثل من آرزویه شهادت دارین قسمتتون❤️میدونین شیطان از سمت شوهرمم ...

عزمزم..

احتمالا امتحانتون هست... یعنی خدا میخواد از این طریق صبر شمارو بسنجه و بابت صبوریتون بهتون عنایت کنه. دربارهدمسائل مذهبی پیششون صحبت نکنین که گارد نگیرن و بخاطر خدا سکوت کنین ولی خودتون در خفا و تقیه برنامه های معنوی تون و پیگیری کنین. الهی از خدای مهربون شما وهمه شیعیان امیرالمؤمنین هدیه بگیرین. وزیر سایه امام زمان عج الله  خوش بدرخشین وسلامت باشین. 

من که در حد جامه ی پاک شهادت نیستم ولی آرزو برجوانان عیب نیست از دعای خیرتون ممنونم ان شاالله خدا قسمت منم کنه... 💔

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که همه جی بهتره برات. و روزای عالی در انتظارتان باشه. میگن تو دعا چیزای مثبت بگین. مثلا ی ...

جز ظهورشون آرزو و امیدی ندارم...

من خیلی خودمو‌به آب و آتیش میزدم خیلی بی قرار اومدنشون بودم و هستم البته‌ولی معتقدم امتحان جدیدی گذاشتن پیش روم و ما باید ادعاهامون رو ثابت کنیم حرف خالی کافی نیست!

درباره ی دعا دقیقا درسته من چند‌مورد‌ شنیدم که‌ دعای ناقص و نادرست تعبیر شده‌ 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
منم مجردم ازدواجم جور نمیشه دلم شکسته 😔

با حضرت معصومه صحبت کن. اینجا چرا اومدی.🙂🫂♥️

ادم دیر ازدواج کنه ولی با آدمی که واقعا انسان باشه...عجله نکن زمان بندی خدا حرف نداره فقط صبور باشیم...

ان شاءالله زیر سایه امام زمان الله خوشبخت ترین باشی. یکی از علما میگن هرکی نماز اول وقت بخونه و ب چیزایی ک میخواسته نرسه لعنتش کنه. نماز اول وقت خیلی راهگشاست.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

دوقلوبزرگ کردن خیلی سخته مال من یکسالشونه

ایشالله بخوبی این مرحله پشت سربذاری

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزمزم..احتمالا امتحانتون هست... یعنی خدا میخواد از این طریق صبر شمارو بسنجه و بابت صبوریتون بهتون عن ...

منم میدونم قدو قواره ی شهادت نیستم ولی خیلی حسرت میخورم به حال شهدا

نه من اصلا حرفشم نمیزنم متاسفانه انقدر که گوششون رو‌پر کردن از مجازی بگیر تا دوست و آشنا 

از من بدش میاد همینجوری گاهی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جز ظهورشون آرزو و امیدی ندارم...من خیلی خودمو‌به آب و آتیش میزدم خیلی بی قرار اومدنشون بودم و هستم ا ...

بله حقیقتا.

ان شاءالله از منتظران واقعی حضرت باشیم و برای حکومت حضرت بتونیم کاری کنیم...

اتفاقا تو دوره سبکینو چقدر داشت درباره جمعیت میگفت. 

حالا دوست داشتین شرکت کنین البته مبحث خانواده ش جلسه صد وخورده میشه. ولی میگفت مجاهدت امروز فرزند آوریه و من حقیقتا به شما بانوی عزیز غبطه میخورم . ان شاءالله ویژه حضرت مادر حضرت زهرا سلام الله براتون دعاکنن و هرلحظه دست بکشن رو قلب مهربونتون که پر از آرامش بشه..‌ ♥️🌸✨️

با حضرت معصومه صحبت کن. اینجا چرا اومدی.🙂🫂♥️ ادم دیر ازدواج کنه ولی با آدمی که واقعا انسان باشه... ...

دلم گرفته واقعیتش بنده خوبی نبودم برای خدا درسته پاک زندکی کردم دوست پسر اینا نداشتم ولی بی احترامی کردم به والدینم نماز نخوندم کوتاهی کردم با چه رویی از خدا چیزی بخوام !

دوقلوبزرگ کردن خیلی سخته مال من یکسالشونهایشالله بخوبی این مرحله پشت سربذاری

ترفندی داری ؟ چیزیکه آسونترش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میدونم قدو قواره ی شهادت نیستم ولی خیلی حسرت میخورم به حال شهدانه من اصلا حرفشم نمیزنم متاسفانه ...

الهی...

شاید فکر خودتون باشه...

یعنی چنین چیزی هم نباشه تو واقعیت... 

عزیزم چجوری خوندی بگو منم بخونم ❤️

یس در حق حضرت ابولفضل و دوتا مادراشون که خانوم زهرا و خانوم ام البنین هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم گرفته واقعیتش بنده خوبی نبودم برای خدا درسته پاک زندکی کردم دوست پسر اینا نداشتم ولی بی احترامی ...

الهی درست میشه.

ناامیدی بدترین چیزیه که میتونیم داشته باشیم.

همین که این و میگی یعنی بخشیده شدی عزیزم.

و دعای والدین هم خیلی راهگشاست.دستشون وببوس. میبخشن... خدا خیلی مهربون تر از چیزیه که فکرش و میکنیم و باتوجه به اینکه اینقدر دختر گلی هستی مطمئنم یه بخت خوبی قسمتت میشه ان شاءالله.  فقط میدونی انگار ادم برای خودش یسری گره هایی باز میکنه... مثلا همین چیزایی ک گفتی این هارو حل کنی خودت میبینی روند ازدواجت شکل میگیره و میری ناخوداگاه تو مسیرش..‌ ان شاءالله که برات بهترین ها رقم میخوره. و میای خبر ازدواجت و میدی اونم با یه آدم پاک و درجه یک مثل خودت زیبا. نگران هیج چی نباش باشه؟ و اینکه امام زمان دلسوز تر از پدر و مادرمون هرلحظه دعاگوی ماهستیم با حضرت خیلی حرف بزن صدات و واضح میشنون حتی اگه بیانش نکنی... 😭✨️♥️اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها...

خدا وکیلی ما نداشتیم اهل بیت و چیکار میکردیم .. الحمدلله به وجود پر خیر وبرکتشون... همینکه ی لحظه دل میدی ب حضرت دلت آباد میشه...اروم میشی

بله حقیقتا.ان شاءالله از منتظران واقعی حضرت باشیم و برای حکومت حضرت بتونیم کاری کنیم...اتفاقا تو دور ...

خیلی ممنونم از حرفتیه خوبتون 

خدا سلامتی و آرتمش بهتون عطا کنه

من خودم میگم انقدر گفتم منم جهاد میخوام کنم چیکار کنم برات آقا؟

این رو جهاد من قرار داد 

از اول بارداریم که همسرم اصرار به سقط داشت و رسما به زور نگهشون‌داشتم خیلی سرکوفت شنیدم خیلی اذیت شدم هورمونام بهم ریخته خود به خود حالم خوب نیست تحمل ندارم یکیم هی سرزنشم کنه...البته در این بین معجزه ی خداروهم دیدم چون زندگیم چند سال بود خیلی داغون شده بود! و شوهرم یجوریم انگار عشق و محبتش برگشت بهم این جدل امشب ان شاالله که ختم بخیر بشه دل من نرم شد دل اونم تاصبح نرم بشه از خر شیطون بیاد پایین سر هیچ و‌پوچ میگه فردا باید بری خونه ی بابات وگرنه بیرونت میکنم!

فقط میبینم انقدر ناراحتی و غصه کشیدم از اول بارداریم میگم خدایا نکنه‌ اینجوری نگهداشتنشون اشتباه تر بوده!

که‌ میدونم خدا کمک میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40