2777
2789
عنوان

معجزه ی سوره ی یس

367 بازدید | 41 پست

من امشب حالم خیلی بد بود تاپیک قبلیم رو بخونید یه دعوای حسابی داشتیم با شوهرم که به خانواده ها زنگ زدیم و میگه فردا باید بری و نری بیرونت میکنم

انقدر امروز گریه کردم و هیجوره آروم نمیشدم 

ولی من باردارم و نگران بچه های معصومم که روشون تاثیر بذاره این روزا میگذره مثله روزایی که‌گذشته و دعوا داشتیم ولی بچه هام ضربه میبینن یه عمر عصبی و پرخاشگر بشن ما مسئولیم...همین الان یهو گفتم یا خضرت ابلفضل تورو کفیل بچه هام میکنم یه یس میخونم در حق شما و مادرای بزرگوارتون کمک کنین رو بچه هام اثر نکنه این بی قراری ها و گریه ها که از اول بارداریم داشتم با حال بد با صدای نسبتا بلند شروع کردم خوندم به نصفش که رسید انگار یهو اون دلتنگی و بغض و حس خفگی از رو سینه ام برداشته شد

وای الهی من فدای عموی با غیرتم حضرت عباس قمر بنی هاشم بشم آخه چقدر آقا و بامرامن 

حتما امتحان کنید برا منم دعا کنید این دوقلوها زندگیم رو به چالش جدیدی کشیدن سالم بگذرم از این هم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم هیجوری آروم‌ نمیشد از شوهرم حس نفرت داشتم دلم نرم نمیشد انگار یه چیزی یه پرده ای از جلوچشام کنار رفت!

انفاقا مامانم میگفت چند روز پیش رو‌گلاب سوره ی یس بخون‌ فوت کن خودت و خانواده بخورن به خونتم بپاش باطل سحر و نظر و شیاطین رو‌ دور میکنه

امشب تقصیر منم بود اصلا یهو قاطی کردم کلی جوابشو‌دادم و گریه ام بند‌ نمیومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله خودتونو بچه هاتون همیشه در پناه خدا و حضرت ابوالفضل سلامت و خوشبخت باشید

سلامت باشین همچنبن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش من یبار خوندم یه پنهان کاریم روشد :(نمیدونم چرااا دیگه بعدش نخوندم تازه رفته بودم حرم خونده بو ...

شاید اگر اون‌موقع رو نمیشد رسوایی خیلی بدتری برات داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم لطفا و تو رو خدا  حضرت عباس رو کفیل منم بزار به حاجتایی که نوشتم برسم به اسم کاربریم به این نیت ها دعام کن .من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم🥹🙏.

میشه گفت به نفعم شد اونکارو گزاشتم کنار ولی خب دلم شکست نیتم یچیز دیگه بود

خب صلاحت بوده شاید خیلی بد برات میخواست تموم‌ بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم لطفا و تو رو خدا حضرت عباس رو کفیل منم بزار به حاجتایی که نوشتم برسم به اسم کاربریم به این نی ...

ان شاالله حاجت روابشی 

ولی شما خودت به نیت حضرت ابولفضل و دوتا مادراشون یه یس بخون یکیم نگهدار بگو حاجت روا شدم میخونم

من اکثرا جواب میگیرم از این نذر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی

یجوری شدم. 

الحمدلله که حالتون خوب شد به نگاه اهل بیت...

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند

به آسمان رود و کار آفتاب کند.

واقعا به ریسمان الهی چنگ نزنیم چیکار کنیم... 

دوره سبکینو ک شرکت میکردیم میگفت ب خونواده تون محبت کنین به نیت اینکه اونها هم محب اهل بیت اینجوری کدورت ها کم میشه... 

ان شاءالله ازاین ب بعد براتون آرامش و صفا باشه.. نگرانی هاتون و ب خدا بسپرین درستش میکنه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
عزیزم لطفا و تو رو خدا حضرت عباس رو کفیل منم بزار به حاجتایی که نوشتم برسم به اسم کاربریم به این نی ...

ان شاءالله که همه جی بهتره برات. و روزای عالی در انتظارتان باشه. میگن تو دعا چیزای مثبت بگین. 

مثلا یک بنده خدایی میگفتن ان شاءالله بخت بچه ها بی پشیمونی باز شه و اتفاقا بختشون با پشیمونی باز شد و... یا نگیم بلا به دور. بگیم شِفا نزدیک باشه.سلامت باشین.

میدونین علمای ما هیچوقت دعاهاتون لفظ منفی نداشت. 

نمیگفتن بد نبینین میگفتن عافیت ببینی نور ببینین.

ان شاءالله بدبخت نباشیم... باید بگیم ان شاالله خوشبخت باشیم به دعای اهل بیت... الحياة

بگو دعا کن دختر با اعتماد بنفسی باشم.عزت و اعتبار بده خدا بهم. حال خوب بده بهم. خوشبختی بهم عطا کنه.

جایگاه اجتماعی بدست بیارم. کمک حال خونواده م باشم.

و همه و همه برمیگرده ک ما اول و آخر دعاهاتون بخواهیم خدا ظهور امام زمانمون نزدیک کنه چون با این دعا تمام گره ها باز میشه ان شاءالله به لطف حضرت ماه.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الهییجوری شدم. الحمدلله که حالتون خوب شد به نگاه اهل بیت...به ذره گر نظر لطف بوتراب کندبه آسمان رود ...

سلامت باشین الهی عاقبت بخیر بشین اگر مثل من آرزویه شهادت دارین قسمتتون❤️

میدونین شیطان از سمت شوهرمم میتازونه اون مذهبی نیست و بدش میاد از مذهبیا و زندگی ما رو‌پر چالش تر میکنه!

گاهی بی دلیل ازم بدش میاد 

این مدلی ادامه دادن خیلی سخته از خدا کمک میخوام فقط و بس

1
5
10
15
20
25
30
35
40