2777
2789
ادمایه این دوروزمونه ب درد رفاقت نمیخورنمنم خیلی وقته رفیقی ندارم

ن دیگه بیشتر ادما نامرد شدن.

خودشون دوسندارن خوب باشن.

ولی مگه ما چقد زنده اییم ک بخایم بد باشیم

عزیزم چقدر دوستت مث دوست منه یه بار که رفت دیگ پیداش نشد فقط گاهی اوقات دور دور با ماشین همو میبینیم ...

همون بار اولی ک اومده از حسودی جر خورده بخاطر همین دیگه نمیاد پیشت.حتی قرار گذاشتیم بریم بازار هنوز ک هنوزه نیستش😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ادمها حسودن.... ادمهای حسود رو کنار بذار اونا زندگی خراب میکنن

هرکس حسود باشه زندگی خودش خراب میشه بنظرم. 

چون خودشو عذاب میده.

هیچوقت هم از داشته های خودشون لذت نمی‌برن.

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

همون بار اولی ک اومده از حسودی جر خورده بخاطر همین دیگه نمیاد پیشت.حتی قرار گذاشتیم بریم بازار هنوز ...

دقت کردی همیشه هم دست خالی هیچوقت چشمشون نمی‌بینه که هدیه ای چیزی بیارن یا مثلا برا بچه هدیه ای چیزی واقعا من توقعم بیشتر بود ازش 

ما با یه نفر رابطه خانوادگی داشتیم، حساب کن کن با قطع رابطه کردن باهاشون ضرر مالی میکردیم، سه چهارسا ...

دمت گرم خوب کاری کردی.

ادم تو آرامش زندگیشو بگذرونه یک هدیه گرانبهاست.

بعضی ادما آرامش ادمو میخراشن

دقت کردی همیشه هم دست خالی هیچوقت چشمشون نمی‌بینه که هدیه ای چیزی بیارن یا مثلا برا بچه هدیه ای چیزی ...

منم واسه بار اول اومده بود خونم.ی چیزی خودش درست کردع بود اورده بود دکوری بود.

گفتم عب نداره فقط رفیق خوبی باشه دیدم داغونه 

ولی ادم دوست احتیاج داره کسایی ک همسن خودتن نیازه

کاملا درست میگی این حس و منم یه زمانی داشتم 

ولی بعد کلی رفاقت و دوستی به این نتیجه رسیدم 

دوست نداشته باشی خیلی بهتره 

ایشالا که شما دوستای خوبی گیرت بیاد