2777
2789
چقد بددددننننن

دیگه اینطوری شده  بخدا منم یکی به تابلوام عوض کنه براش ذوق میکنم مبارک باشه میگم ولی من کاری کنم همه از حسادت میترکن ولی آدما نون دلشونو میخورن ولشون کن 

وقتی خاست بیاد پیشم شب از خوشحالی نخوابیدم.صبح بیدار شدم خونه رو تا تونستم تمیز کردم ناهار درست کردم ...

دوست همینه 

دل دادن بهش اشتباه محضه...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدم حسود اصلا و ابدا مهم نیس طرفش چی داره، آیا بیشتر داره، کمتر داره، خوشبختر هست یا چی، یه چی ...

دقیقا درست میگی‌.

الان از وقتی دیدمش همیشه حرفاش یادم میفتن حرص میخورم.

ولی وقتی باهاش در ارتباط نیستم چقد راحت ترم دیگ نیست ک بخاد چیزی بگه🫢کاش همه دلشون خوب بود🤍

دیگه اینطوری شده بخدا منم یکی به تابلوام عوض کنه براش ذوق میکنم مبارک باشه میگم ولی من کاری کنم همه ...

اره کسی ک بد باشه ناخوداگاه ادم ازش دور میشه 

ولی چقد خوبه کسایی ک وقتی ادم پیششون نشسته حتی ی چایی ساده مزه جون میده🤍

عزیزم چقدر دوستت مث دوست منه یه بار که رفت دیگ پیداش نشد فقط گاهی اوقات دور دور با ماشین همو میبینیم چشمی ندارن در اون حد ک منو با شوهر و بچه سر خونه زندگی خودم ببینه هر موقع بچمو ببینه یه بلایی سرش میاد 

دوست همینه دل دادن بهش اشتباه محضه...

اره دقیقا‌.ادم بجز اینکه میخاد کسی پیشش باشه خوش باشه دلش واسه چن ساعتی مگه چی میخاد؟

ولی بعضیا همون چن ساعت رو هم میکنن زهرمار واسه ادم😥

دقیقا درست میگی‌.الان از وقتی دیدمش همیشه حرفاش یادم میفتن حرص میخورم.ولی وقتی باهاش در ارتباط نیستم ...

دوستم بهم نگفت پس کی طلاق میگیری چرا شوهرت نگاهت داشته یا حیف است بچه که مادرش تویی درست نیست تعریف از خود ولی من واقعا از همه نظر نه اهل دوست پسری بودم نه اهل داستانی چیزی بودم همیشه هم رفتار های عاقلانه داشتم همچنین نوع پوشش و خانواده و همه چیز، اما اون بود که هرروز رنگ عوض میکرد و وقتی من ازدواج کردم و کلی ازم فاصله گرفت به راه خلاف کشیده شد

بهتر بابا حوصله داری بذار برن حسودا خداروشکر کن الان رفت

اره دقیقا.کاش همه خوب بودن

کاش دلهای ادما مثل قبلا بود.

قدیما خوش میگذشت چون ادما اینقدر سیاست بلد نبودن.چقد چن سال پیشا خوب بود

دقیقا درست میگی‌.الان از وقتی دیدمش همیشه حرفاش یادم میفتن حرص میخورم.ولی وقتی باهاش در ارتباط نیستم ...

ما با یه نفر رابطه خانوادگی داشتیم، حساب کن کن با قطع رابطه کردن باهاشون ضرر مالی میکردیم، سه چهارسال رفتم و اومدم و خالم خوب نبود واقعا، خانمه خیلی حسود بود و نگاه از بالا به پایین داشت و در نهایت یکسال پیش این رابطه را بوسیدم گذاشتم کنار...ضرر مالی نسبت به ضرری که داشت به روح و روانم میخورد ذره ای ارزش نداشت