2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از 8 سال عشق و عاشقی از خونه بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست
اینارو میگه ک حرصتو در بیاره میخواد بچزونتت وگرن بخوای اینکارو کنی جلوتو میگیره...

خیلی کله شقه، اصلا زیر بار نمیره اگرم برم شاید

اصلا دنبالم نیاد

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
نمیدونم عقلم جایی قد نمیده، امشب بهش گفتم حالم از این محله بی فرهنگ بهم میخوره تو قول دادی بعد از دو ...

عجب نامردیه…

ببین این تو رو تنها دیده میدونه کسی رو نداری روش وا شده

سعی کن باهاش بحث نکنی و نذاری دعوا بشه تا هی این حرفا رو بزنی

ب خودت برس خودت رو افسرده نشون نده

الان که بچت کوچیکه کمی بزرگ شد اگه امکانش رو داشتی برو کار کن

داداش مجردتم بهتره اون بیاد بهت سر بزنه و خودی نشون بده

بدونن بی کس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه با اینکه حق طلاق دارم ولی اصلا یک درصد به جدایی فکر نمیکنم، دلم برا مامانم یه ذره شده، کاش بود ...

درکت میکنم منم مادرم تازه فوت شده مادر نباشه انگار دنیا وجود نداره خب پس نرو یه جور دیگه ادبش کن

خیلی کله شقه، اصلا زیر بار نمیره اگرم برم شاید اصلا دنبالم نیاد

پس اگ قصدت جدی نیس اصلا نرو چون اوضاعو بدتر میکنی

ازون ورم من خودم حستو درک میکنم آدم غرورش پایمال میشه ولی بنظرم تو آرامش باهاش صحبت کن بگو ناراحتم میکنی با این حرفات 

ببین تو آرامش چ میگه اون حرف درست تره

چون تو عصبانیت ک کسی قربونت نمیره

عجب نامردیه…ببین این تو رو تنها دیده میدونه کسی رو نداری روش وا شدهسعی کن باهاش بحث نکنی و نذاری دعو ...

ببین خییلی تحملش کردم خیلی بااهاش راه اومدم، هرسازی  تابان زده به سازش رقصیدم نذاشتم کسی  بفهمه تو دلم چخبره، امشب دیگه دلم ترکید فکر کن دو ماه تمام تو خونه باشی هیچ جا نر

ی خب دلم پوسید، من از یه خانواده گرم و پر محبتم، اما خانواده شوهرم با هییییچ کسی رفت و آمد ندارن سرررد و یخن، واقعا واسم خیلی خفقان آور شده

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
پس اگ قصدت جدی نیس اصلا نرو چون اوضاعو بدتر میکنیازون ورم من خودم حستو درک میکنم آدم غرورش پایمال می ...

قبلا هم از خونه بیرونم کرد باردار بودم، ولی الان خیلی جدی تر گفت هر ی برو، خب منم غروری دارم چقد تحمل کنم

درکت میکنم منم مادرم تازه فوت شده مادر نباشه انگار دنیا وجود نداره خب پس نرو یه جور دیگه ادبش کن

مثلا چجوری؟ اگه نرم اوضام از اینم که هست بدتر میشه حس غرور بهش دست میده

قبلا هم از خونه بیرونم کرد باردار بودم، ولی الان خیلی جدی تر گفت هر ی برو، خب منم غروری دارم چقد تحم ...

کلا رفتاراش باهات چطوریه؟

مهربونه؟درکت میکنه؟حمایتت میکنه؟تو خرج کردن چی؟

محبت کلامی داره؟تمایل ب رابطه باهات داره؟

اگ آره ک پس مهمی براش چون عمل خیلی از حرف مهمترا اگرم نه ک خب باید فکر اساسی کرد...

کلا رفتاراش باهات چطوریه؟مهربونه؟درکت میکنه؟حمایتت میکنه؟تو خرج کردن چی؟محبت کلامی داره؟تمایل ب رابط ...

آره  خدایی مهربونه، ولی وقتی از کوره در میره هرچی تو دلشه میگه، حمایت مالیش فقط مایحتاج خونه رو می‌خره ولی پول اصلا اختیار خودم نمیذاره، رابطه هم یه هفته اصلا نداریم یه هفته هم خیلی خوبه، 

آره خدایی مهربونه، ولی وقتی از کوره در میره هرچی تو دلشه میگه، حمایت مالیش فقط مایحتاج خونه رو می‌خ ...

من حس نمیکنم دوستت نداشته باشه هدفش چزوندنته 

ی پیشنهاد

منم شوهرم تو دعوا همه چ میگفت همه چ

اوایل مراعات میکردم بعدش هر دعوای بدی میشد منم تا میتونستم با حرفام میچزوندمش میترکوندمشا

درسته اون آنچنان تغییری نکرد ولی فهمید من تو سری خور خاک بر سر آویزونش نیستم 

میدونم غلطه ولی روش برخورد من با همه رفتار درست مثل خودشونه اینجوری کمتر اذیت میشم