2777
2789
عنوان

امروز با اونی که نه سال پیش بهم تجاوز کرده بود روبرو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یروزی جواب این کارشو بده امیدوارم دختر دار شه

هر چند که روزهای سختی رو گذروندید و درک میکنم که چرا نفرینش کردید ، ولی عزیزم یه وقت به بچش نفرین نکنید اون بچه گناهی نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بله همینطوره دارم فراموش میکنم همه چی رو

کار خوبی میکنید

اون آدم رو هم بسپرید به خدا

خدا میدونه چطور حق بنده ی مظلومش رو از ظالم بگیره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدا رحمتش کنه مامان من آدم بدی نبود ولی دوتا خواهر کوچکتر از خودم داشتم بیشتر به اونا می‌رسید کاری ب ...

ممنون همچنین پدر خودتون رحمت کنه.... فکر می‌کرده شما بزرگترین و مراقبت نداری.... برعکس ماه جونمون برای بچه هامون درمیره.... دنیا رو زیر و رو میکنم یخاطرشون.... امیدوارم از بلاها در امان باشن

ممنون همچنین پدر خودتون رحمت کنه.... فکر می‌کرده شما بزرگترین و مراقبت نداری.... برعکس ماه جونمون بر ...

همه جوونیم واسه اون دوتا خواهرام رفت عین مادر بودم براشون ولی هیچوقت دوستم نداشتن 

آخه من پدر نداشتم همش فکر میکردم روح بابام داره میبینه

عزیزم واقعا متاسفم💔

روحشون شاد❤

ان شاءالله خدا بهترین ها رو براتون بخواد و اون اتفاقات تلخ رو از ذهنتون پاک کنه