2777
2789
عنوان

رفتم رو تخت پیش شوهرم بخابم گف اینجا جای ی نفره

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی مشکوکه مرداد بعد زایمان حریص تر میشن چون خیلی وقت بدون رابطه ن

اصلا اینطور نیس 

همسر من بعد زایمان دلش می‌سوخت انگار می‌گفت اذیت میشی واقعا هم تا یکسال بعد زایمان اذیت شدم

داریم

خب چقدردرهفته؟

هفته ای دوبارمعمولشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

شما گفتی به رابطه حریص میشن گفتم‌نه رابطه عاطفی هم کمتر میشه بعد تولد بچه که اونم طبیعیه

واییی ازبچه دارشدن میترسم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بله دوبار در هفته

همون راهکارایی که اون خانم گفتن جواب میده

واییی ازبچه دارشدن میترسم

ما ۷ سال مثل عروس داماد ها بودیم 

بچه که اومد خیلی فاصله افتاد 

اینکه میگن بچه زندگی رو گرم می‌کنه چرته 

اما همدیگه رو دوست داریم روابطمون قبل بچه عالی بود 

بارداری و بعدش فقط یه مدت باعث شد روابط کمتر بشه 

دخترم الان سه سالشه باباش میاد بغلم می‌کنه جیغ میزنه میاد وسطمون که اون رو بغل کنه 

شوهرم میگه این آتیش پاره نمیزاره من یه لحظه زنم رو ببینم