2777
2789

۶ ماهه زایمان کردم اوایل زایمانم منو از خونه انداخت بیرون من براش مامور اوردم خیلی رابطمون با هم خراب شد چند شب پیش گفتم بچه دیگ دار ۶ ماهش میشه باید جای خوابشو جدا کنم از فردا میام روتختی پیش تو میخابم گف بهتر پیش بچه بخوابی ی وقت تو خواب حرکتی انجام میده هوشیار باشی گفتم مدام چکش میکنم امشب رفتم پیشش بخوابم بغلش کردم ولی اون بغلم نکرد گفتم هر موقع خوابت برد میرم تو هال پیش بچه کمتر از دو دیقه خودشو زد ب خواب من متوجه شدم ال‌کی اینکارو کرده من اومدم بیرون به قبل خوابش با خنده گف این تخت دیگ انگار مال ی نفر ب شوخی گف من اومدم بیرون دیدم بیدار چون ولی میخمورد اگه الان مادرش،رو تخت بود بغلش میکرد دست مینداخت دور کمرش ماچش میکرد و شکمشو فشار میداد باهاش بازی میکرد ولی با من این رفتار کرد ب نظرتون چه رفتار باسیاست مندانه نشون بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدربه خودت برس هرشب هرشبم روتخت خودت بخواب بگومیخوام توجام بخوابم بعدچندوقت درست میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ن رفتم بخابم گف بزار بچه ی سالش شه از اب و گل دربیاد فعلا پیش بچه باش خطرناک

رابطه چی؟ندارین؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ن رفتم بخابم گف بزار بچه ی سالش شه از اب و گل دربیاد فعلا پیش بچه باش خطرناک

یعنی از روز اول تا الان که ۶ماهه شده، نرفته بودی پیش شوهرت واسه خواب؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

روابط خصوصیتون هم دچار مشکل شده؟چون اینجوری که شما میگید انگار ایشون سرد شده یه مقداریی

از اول صبح تا خود شب رفتار محبت آمیز نشون بدید؛طوری رفتار کنید انگار تازه ازدواج کنید؛خودتون رو سرزنده و شاداب نشون بدید..میدونم با بچع سخته،ولی در طول روز که همسرت خونه نیست هر چه قدر میخوای شلخته و بی حال باش ولی قبل از اومدنش حسابی به خودت برس که وقتی میبینتت بفهمه که هنوزم برات مهمه و بهش فکر میکنی

اصولا زنای ایرانی بعد از مادر شدن؛نقش همسری رو یکمی فراموش میکنن و براشون کمرنگ میشه و این میشه شروع مشکلات بزرگ زندگی

روابط خصوصیتون هم دچار مشکل شده؟چون اینجوری که شما میگید انگار ایشون سرد شده یه مقدارییاز اول صبح تا ...

خیلی مهمه این نکات