2777
2789
عنوان

ب این میگن ی زن خوب 😻

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست
برا اونا هم کشیدم میگفتن خوشمزه ترین قیمه ی عمرشونه 😂انقدر تعریف کردن الان قشنگ اعتماد ب سقف شدم🤪

قدرت دستپخت

در قلب منم با غذای خوشمزه باز میشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اره. البته نسبت به وضع ماليش هم در نظر بگير ها. طفلي گناه داره. كلا رحم كن😅

رحم ک میکنم 😊😊😊

کلا مرد باید خودش شعورش بکشه کادو بخره

هی بهش بگه آدم بی ارزش میشه اون کادو و صاحب کادو

رحم ک میکنم 😊😊😊کلا مرد باید خودش شعورش بکشه کادو بخرههی بهش بگه آدم بی ارزش میشه اون کادو و صاحب ...

نه بابا. بي ارزش نميشي. با زيركي ازش بگير. خودتو لوس كن. 

مثلا دستاتو نشون بده بگو دستام قشنگه؟!

اونم با ذوق ميگه اره و فلان. بگو فكر نميكني يه چيزي كم دارهههههه

بعد بفهمون كه انگشتر بخره مثلا. 

من اينجوري رفتار ميكنم😂

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم شکمو هستم مزش ک خوب بود با اینکه خونه نبود ولی رخ کار رو هم حفظ کردم تا حدودی

بابا ایول سزی بعدی قرمه ببر 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

نه بابا. بي ارزش نميشي. با زيركي ازش بگير. خودتو لوس كن. مثلا دستاتو نشون بده بگو دستام قشنگه؟!اونم ...

تولدم نزدیکه

دوس دارم اگ دستش تنگ نباشه برام نیم ست بخره 

فردا ببرمش خرید جلو طلا فروشی هم نگاه کنم ببینم میفهمه