2777
2789
من فقط تو نون خ شنیدم 😁

وای بابای جاناتان😆

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اینا خیلی قشنگ تر از سلمانه!!!اصیل ، ایرانی ، و خوش معنی خداروشکر اکثرا الان اسمای این مدلی میزارن

نه من اصلا دوست ندارم اینارو

مخصوصا این اسما که نمیفهمی دختره یا پسر.

اسم ایرانی میخوام چیکار تا وقتی اسم امام‌ها و ائمه دینمون هستن❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه کسی مذهبی میخواد علی، محمد، طاها، مهدی اینا خیلی همه پسندتر و قشنگترن. اگرم ملاک مذهبی ...

آفرین دقیقا اسم ائمه خیلی قشنگه ولی اسمهای بامعنی درست و حسابی  و فارسی هم داریم که از بسیاری از اسمهای جدید بهترن

آره اسمی به تنهایی قشنگه مگر اینکه فرد خاصی رو یاد فرد خاص دیگری بندازه (مثلاً من قبلاً با شنیدن اسم یحیی یاد یکی از فامیل های .... مون میوفتادم خوشم نمیومد😂) ولی بعد از شهادت یحیی سنوار اون پیش زمینه ای که راجب این اسم داشتم عوض شد و اسم در نظرم خیلی قشنگ اومد

اذیت نکن دیگه ....این همه اسم ، گناه اون بچه چیه که به ۱۸سال نرسیده میره اسمشو عوض میکنه ...اسم های ...

سلمان که زشت نیست خدایی🥲

مطمئنم اون بچه هیچوقت پشیمون نمیشه 

به نظرم اگه کسی مذهبی میخواد علی، محمد، طاها، مهدی اینا خیلی همه پسندتر و قشنگترن. اگرم ملاک مذهبی ...

آفرین من با اینکه مذهبی نیستم از طاها خیلی خوشم میاد ،از رمزی بودنش از نوع تلفظ و آهنگش

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
نه من اصلا دوست ندارم اینارومخصوصا این اسما که نمیفهمی دختره یا پسر.اسم ایرانی میخوام چیکار تا وقتی ...

اطلاعاتت زیاد باشه مشخصه دختره یا پسر

ببخشید ولی متأثر شدم از این حجم از بی ارق بودن نسبت به کشورتون 

امیدوارم در آینده قسمت بشه به کشوری که بهش ارق دارید برید و اونجا زندگی کنید چون قطعا ایران هم مردمی مثل شما رو میخواد چیکار ! 

اسم طاها میدونم گذاشتنش کراهت داره.

ولی بقیه‌شون خیلی قشنگن. ولی جز اینا هم من سلمان رو خوشم اومد به همسرمم همونجا گفتم گفت خیلی قشنگا

بله اینا قشنگ تره.... به نظرم بعضی اسم ها هستن حالا چه مذهبی مثل قاسم یا ذوالفقار یا غیر مذهبی مثل چنگیز یا تیمور خب اینا زیبا نیستن دیگه چه اصراریه