2777
2789
آره اسمی به تنهایی قشنگه مگر اینکه فرد خاصی رو یاد فرد خاص دیگری بندازه (مثلاً من قبلاً با شنیدن اسم ...

آخ اره به نظر منم یحیی خیلی قشنگه

ولی تنها عیبی که برای من به شخصه مهمه من دوست ندارم آخرش ی نوشته بشه ولی الف خونده شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ اره به نظر منم یحیی خیلی قشنگهولی تنها عیبی که برای من به شخصه مهمه من دوست ندارم آخرش ی نوشته بش ...

میتونی ثبت احوال یحیا ثبت کنید😂 من کلا اسم پیامبر های بنی اسرائیل و خیلی دوست دارم

بله اینا قشنگ تره.... به نظرم بعضی اسم ها هستن حالا چه مذهبی مثل قاسم یا ذوالفقار یا غیر مذهبی مثل چ ...

موافقم مثلا رستم اسم برجسته ترین شخصیت شاهنامه هست ولی دیگه مناسب این دوران نیست.  یا مثلا بعضی اسمای تاریخی مثل شاپور و اردشیر و... 

اطلاعاتت زیاد باشه مشخصه دختره یا پسرببخشید ولی متأثر شدم از این حجم از بی ارق بودن نسبت به کشورتون ...

عزیزم شما اول املای "عرق ملی" رو یاد بگیر بعد بیا از وطن‌پرستی حرف بزن. اتفاقا جای ادمای بی سواد و از روی هوا حرف زنی مثل تو اینجا نیست. فکر کردی کی هستی تعیین تکلیف میکنی بگی جای من تو کشورم نیست. پرروی احمق.

عزیزم شما اول املای "عرق ملی" رو یاد بگیر بعد بیا از وطن‌پرستی حرف بزن. اتفاقا جای ادمای بی سواد و ا ...

شما هم جای غلط املایی گرفتن جواب منو بده البته که چون جواب درست حسابی نداری میزنی به بیراهه😂💔

من بی سواد و از رو هوا حرف زنم ولی کسی که هنوز نمیدونه اسامی اصیل کشورش اسم دختره یا پسر شده با سواد😂

من تعیین نمیکنم خودت تعیین کردی 

کسی که اسامی اصیل کشورش رو بگه می‌خوام چیکار و انقد بی اصالت باشه قطعا حیف اون کشور که همچین آدمی درش وجود داشته باشه 

بیچاره بچه هایی که مادرشون کسی مثل شما باشه که با ادعای بیجا وقتی که عرضه جواب درست دادن نداره صرفا برای جواب دادن توهین می‌کنه 😊

شما هم جای غلط املایی گرفتن جواب منو بده البته که چون جواب درست حسابی نداری میزنی به بیراهه😂💔من بی ...

تو اول برو املاتو یاد بگیر نمیخواد اینجا از کشور و ایران حرف بزنی. از ایرانی بودن همین اسم‌هاشو یاد گرفتی بقیه‌ی اطلاعاتت از صفرم پایین‌تره و به نظرم کشورمون آدمای بی سواد و کوته‌فکری مثل تورو لازم نداره.

تو اول برو املاتو یاد بگیر نمیخواد اینجا از کشور و ایران حرف بزنی. از ایرانی بودن همین اسم‌هاشو یاد ...

بازم که چون جواب نداشتی بهونه قبلیو آوردی 😂  

صد در صد که من اگه بی سواد و کوتاه فکر بودم اگه بودم میگفتم اسم و اصالتم رو می‌خوام چیکار 

ولی اگه از نظر تو بی سوادم که البته نظرت مهم نیست ولی بازم ترجیح میدم اینو به بی اصالت بودن 

چه فرقی میکنه دو اسمی پسر مگه قشنگه

اره دواسمی پسر قشنگتره یسریاشون

مثل امیرعلی، محمدحسین، و این قبیل اسمها خوبه ولی دواسمی دختر زیاد جالب نیست به نطرم🥲