2777
2789
عنوان

دوستم امشب اومده خونمون نمیدونم به شوهرم چجوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 49 پست
خواهرشوهرت برا چی به شوهرت بگه !!!هیچ حرفی نزن نمیگه بعد چرا باز با کسی که با شوهرت توافق کردی رفت ...

خب احتمال داره بی منظور،همینجوری بگه رفتم خونتون دوست خانمت هم بود 

احتمالش هست

من که نخواستم رفت و آمد کنم،خودش زنگ زد مامانم،مامانمم گفت بیا اونم پا شد اومد

نمیتونستم ک بیرونش کنم

ب مامانم هم نمیتونستم بگم مامان قضیه چیز دیگه ایه ن اونی که تو فکرمیکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منو شوهرم منتهی دوستم رفته به مامانم گفته که دخترت هر..زه اس و فلان خرابه مامانمم قیدمو زده درصو ...

حالا شوهرت از اینکه اینجوری خونوادت پشتتو خالی کردن سواستفاده نمیکنه؟!قضیه چی بوده که حالا شوهرت بخشیده ولی مادرت نبخشیده!!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بگو مامانم که خبر نداشته علت قطع ارتباطمو برای اینکه منو خوشحال کنه به دوستم زنگ زده گفته فلانی الان نیاز داره تو کنارش باشی و بهش یه سر بزن دوستمم بخاطر اینکه روی مادرمو زمین نندازه قبول کرده بعدم اگه من قبول نمیکردم مامانم شک میکرد که حتما علت قطع ارتباط چیز دیگه ایه

خب احتمال داره بی منظور،همینجوری بگه رفتم خونتون دوست خانمت هم بود احتمالش هستمن که نخواستم رفت و آم ...

من راحت به مامانم گفتم دوستام زنگ میزنن بپیچون حوصله ندارم بیان 

برا زایمانم اصلا نذاشتم بیان 

تا یه سال بعدش 

ولی بازم نظرم همونه نگو به شوهرت 

دردسر میشه دروغ روی دروغ میشه بدتر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چه ربطی به دوستت داره! گیریم لینکم اون فرستاده باشه شما اگه متاهل و متعهدی باید خودت حواست به کارات ...

وقتی نوشتم قضیه مال خیلی وقت پیشه وگذشته،یعنی کاری به اون قضیه نداشته باشید ،و به اون قضیه گیری ندید

خودم میدونم چی گذشته تو زندگیم و اصلا به این راحتی هم نبود،در ازاش همچیمو ازم گرفت،کارمو ،دوستامو آزادیمو 

درحالی که خودش هزارن اشتباه داشته تو زندگی ،و من هزار بار بخشیدم و فرصت دادم بدون اینکه چیزی ازش بخام

درسته منم نمیگم تقصیر دوستمه اشتباه خودم بوده،ولی خب شوهرم اینجوری خاست

حالا شوهرت از اینکه اینجوری خونوادت پشتتو خالی کردن سواستفاده نمیکنه؟!قضیه چی بوده که حالا شوهرت بخش ...

نه اصلا من همش میشینم گریه میکنم شوهرم میگه قیدشونو بزن اونا اصلا براشون مهم نیست تو باشی یانه 

شوهر دوستم خیلی بهم نخ داد منم میترسیدم به شوهرم بگم یه روز شوهر دوستم اومد در خونه همون موقع شوهرمم رسید فهمید زنگ زد دوستم من به شوهرم نشون دادم که هرچقدر زنگ زده بلاک بوده بخاطر این اومده دم خونه اما اون کثافت به دوستم گفته . فلانی یعنی من گفته اگه با من دوست نشی میدم خفتت کنن دوستمم زنگ زد مادرم که دخترت زندگیمو خراب کرده دنبال شوهرم بوده مادرم هیچکدوم از حرفهای منو باور نمیکرد میگفت چون تو لباس کوتاه میپوشی مو رنگ میکنی مژه میزاری پس اینکاره ایی قیدمو زدن 😞😞ولی شوهرم فهمید که من مقصر نبودم منو بخشید و یه تنه جلو خانوادم وایساد 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

من راحت به مامانم گفتم دوستام زنگ میزنن بپیچون حوصله ندارم بیان برا زایمانم اصلا نذاشتم بیان تا یه س ...

درسته 

خودمم میگم نگم بهش،شاید خواهرش اصلا حرفی نزد

ولی خب با خواهرش راحته همیشه حرف میزنن باهم

میترسم یک درصد بپره از دهنش

اصلا نمیدونم چیکار کنم

وقتی نوشتم قضیه مال خیلی وقت پیشه وگذشته،یعنی کاری به اون قضیه نداشته باشید ،و به اون قضیه گیری ندید ...

عزیزم ما همه که قرار نیست منظور دقیق نوشته هاتو متوجه شن،وقتی درموردش نوشتی این حس رو داد که یعنی نظر بدیم در موردش و خب اینجام تبادل نظره هر کسی یجور برداشتی داره،از یه جهتم شما همسرتم اگه هر کار کرده بخشیدی و چیزی در ازاش نخواستی این خواسته خودت بوده ودلیل نمیشه توام خطا کنی و موری نداشته باشه! به هر حال بنظرم زندگیت مهمتر از هر دوست و رفیقیه،جوابشو نده درو روش باز نکن کلا ارتباطتو قطع کن،چیزی نمیشه شوهرت مهمتره که این چالشام برات درست نشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻