2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک نبود👹🤧🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 77 پست
الهی عزیزم🥺 سخته درکت میکنم

سخت نیست من حضرت زهرا نجاتم داده از ی رابطه سمی خوشحالم ک رفت ولی خییلی چیزا رو با رفتنش ب برد نمیتونم هر کاری میکنم نمیتونم دل ببندم یا برم توی رابطه ولی کمک خاستم از حضرت زهرا خودش یاریم کرده اصلا گریه هم نکردم براش چون لیاقت منو نداشت وقتی رفت ن رفتم کربلا ب آرزوم رسیدم عشق فقط حسین 🙏🥹 بقیه عشقا قبول دیگ ندارم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اهاا متوجه شدم عزیزمپس بهتون درخواست دادم :)

باشه خاهرم در خدمتتون هستم ان شاءالله ک خیره🙏استخاره هم بخاییی میگیرم🙏

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست من حضرت زهرا نجاتم داده از ی رابطه سمی خوشحالم ک رفت ولی خییلی چیزا رو با رفتنش ب برد نمیتو ...

اره واقعا عشق فقط حسین منم یه بار رفتم همش مثل یک خواب بود

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

چرا هیچکس نیست

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

باشه خاهرم در خدمتتون هستم ان شاءالله ک خیره🙏استخاره هم بخاییی میگیرم🙏

ترووخدا واسه یه مریض بگیرید دوستمه توی کماست اسمش ساراست ببیند کی خوب میشه برمیگرده😭

ثنا بانو سابق 1380هستم
اختیار داریخیلی ممنونمانشاالله فردا شب تو خصوصی پیامتون میدم :)

برای دوستم میگی اسمش سارا هست 

کی خوب میشه 😭😭😭😭

کی برمیگرده به زندگی 

توی کماست بمیرم براش😭

ثنا بانو سابق 1380هستم
نمیدونم☹️

🤧

میدونه آذر ماهی حسم گفت 😔😂👌نمیدانم باید تمرکز کنم روت مثلا حس میکنم از یکی خوشت میاد دقیقا چهره ی ...

من خیلی کنجکاوم راجع به شما حس ششمی ها 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
سوال بپرسم

اها بهش درخواست بده گفت که عارضه داره امشب واسه همه نمیتونه